MUZIKA JE LEK: Rade Šerbedžija teši Anđelinu Džoli posle razvoda!
Foto: Profimedia

Glumac o prijateljstvu sa slavnom glumicom

MUZIKA JE LEK: Rade Šerbedžija teši Anđelinu Džoli posle razvoda!

Stars -

Pevao sam joj više puta. Priznala mi je da mnogo voli moje pesme i da ih sluša vrlo često, kaže glumac i muzičar

Naš najuspešniji glumac u Holivudu Rade Šerbedžija, koji se ovih dana sprema za koncert zakazan za 27. decembar u Sava centru, otkriva da njegove šansone ne voli samo narod s Balkana već i najveće svetske zvezde!Među njima je Anđelina Džoli, koja je centru pažnje zbog burnog razvoda sa Bredom Pitom. Upravo je uz njegove pesme lepa glumica lakše prebolela raskid.

- Pevao sam više puta mojim kolegama u inostranstvu, ne samo na setovima već i privatno. Anđelina mi je priznala da mnogo voli moje pesme i da ih sluša vrlo često - kaže Rade za Kurir o glumici, s kojom se zbližio dok su snimali film „Zemlja krvi i meda“.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Iako zna detalje razvoda veka, kako Amerikanci nazivaju raskid Anđe i Breda, o tome ne želi previše da priča za javnost - jer tako to rade pravi prijatelji:

- Ne mogu da komentarišem razvod Anđeline i Breda. Ni najboljim prijateljima ne volim da se mešam u privatne stvari, a kamoli njima.Ali nije samo Anđa oduševljena njegovim pesmama. - Pevao sam i divnoj Šarliz Teron. Ona mnogo voli muziku. Sa Glen Klouz, s kojom sam glumio u „Južnom Pacifiku“, izvodio sam songove za taj mjuzikl, ali smo se i pored toga privatno družili i pevali jedno drugom - otkriva Šerbedžija.Iako ima inostranu karijeru, često dolazi u Srbiju.- U Beograd me vrate prijatelji i otac, koji ima 103 godine. Briljantan je! - otkriva Rade.

DogovorDOBILA STARATELJSTVOAnđa i Bred postigli su dogovor da glumica dobije starateljstvo nad šestoro dece. „Tako su odlučili socijalni radnici, u najboljem interesu dece“, piše u saopštenju. Džolijeva je zahtev za razvod podnela 20. septembra, tražeći isključivo starateljstvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track