ESPRESO TVITER: Seka na šmekerski način zapušila usta zlim tviterašima!
Foto: Printskrin

Poznati čitaju tvitove o sebi

ESPRESO TVITER: Seka na šmekerski način zapušila usta zlim tviterašima!

Stars -

Čuvena pevačica i novopečena mama Seka Aleksić bila je gošća naše rubrike Espreso Tviter. Seka je na kulturan način odgovorila zlobnim tviterašima i lepo im objasnila neke stvari.

"Nije život Lepa Brena, Seka Aleksić i Extra Nena - primetio je jedan "zlobnik", ali pevačica ga je lepo "zalepila" i ironično upitala: "Pa šta je onda život, ako to nije, molim vas?"

S druge strane, na opaske povodom sina i medijske pažnje koju on dobija, samo se grohotom nasmejala, a prilično se šokirala jer joj nije bilo baš najjasnije šta su sve ljudi u stanju da zapaze i čime se sve bave.

Zahvalila se i jednom Nebojši kome je, kako sam kaže, ulepšala život i pojasnila da se samo trudi da odgovori svojim fanovima i ljudima koji joj pišu, a posle i dodala:

"Nekad odgovorim možda i kako ne bih trebala, ali to sam ja".

Aleksićeva je ovom prilikom dala odgovor i na pitanje koje sigurno muči veliki broj njenih fanova: Kad će objaviti fotku svog sinčića Jakova:

"Fotografiju mog deteta, Boga mi, u skorije vreme nećete videti". Seka poliglota je odgovorila i na jedan tvit na slovenačkom i rekla:" Jokala sam jokala, šta god to značilo".

(Espreso.co.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track