IVANA PAVKOVIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA: Muža nema, al’ tu je dever!
Foto: Nebojša Mandić

Mama i beba

IVANA PAVKOVIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA: Muža nema, al’ tu je dever!

Stars -

Petar Mitić poslao brata po ženu i sina, koji su juče napustili bolnicu

Pevačica „Granda“ Ivana Pavković juče je u popodnevnim satima sa sinom Vujadinom napustila privatno porodilište na Novom Beogradu.

Iako je običaj da muževi dolaze po svoje žene i bebice, Petar Mitić nije izveo suprugu i sina iz bolnice! Ali sve je u redu. Tata je imao nastup u Crnoj Gori, pa je po njih poslao svog brata Milana.

Jedva čekali da vide unuka... Roditelji Petra Mitića
Jedva čekali da vide unuka... Roditelji Petra Mitića

Beba je odlično

Zvezda „Granda“ juče je od sedam sati ujutru čekala da joj doktori daju dozvolu da ide kući, gde ju je cela familija nestrpljivo čekala.- Jao, nisam vas očekivala ispred porodilišta! Hvala što ste došli. Jedva sam čekala da idem kući, iako su ovde na klinici svi bili profesionalni i ljubazni prema nama. Super se osećam, a i beba je odlično - rekla je Ivana ekipi Kurira po izlasku iz porodilišta i dodala da joj je krivo što je njen muž odsutan u najlepšim trenucima.
Danas stiže kući... Tata Petar Mitić
Danas stiže kući... Tata Petar Mitić

Zove non-stop- Pepi je radio u Crnoj Gori, tako da će tek sutra biti sa nama. On je jedva čekao ovaj dan, ali poklopio mu se s nastupom. Takav je naš posao. Ipak, imam osećaj kao da je pored mene, pošto me zove na svakih pola sata i pita za Vujadina (smeh) - rekla nam je pevačica, kojoj su u tom trenutku prišli Petrovi roditelji, izgrlili je i izljubili, pa su svi zajedno otišli kući.Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track