TERZIĆ SPOPADAO RAŽNATOVIĆKU U KLUBU: Kostadin bi Teo da vrati Anastasiju!
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Nada

TERZIĆ SPOPADAO RAŽNATOVIĆKU U KLUBU: Kostadin bi Teo da vrati Anastasiju!

Stars -

Sin Zvezdana Terzića pokušao da iskoristi to što se s ćerkom Cece Ražnatović našao na istom mestu u isto vreme, pa ju je grlio i ljubio u obraz, ali i pokušao da odvuče u svoj separe

Bivši ljubavni par Anastasija Ražnatović i Kostadin Terzić sreli su se u subotu uveče u jednom klubu prvi put posle raskida.Kako Kurir saznaje, sin Zvezdana Terzića pokušao je da izgladi odnose s naslednicom Cece Ražnatović.

Anastasija je u diskoteku došla iz Novog Sada, pravo s koncerta svoje majke, pa se, slučajno ili namerno, smestila u separe pored bivšeg dečka.

- Prvo su se ignorisali. Kad je Kostadin krenuo do toaleta, prošao je tik pored Anastasije, ali nije joj se javio. Ipak, to je učinio pri povratku. I ne samo da joj se javio nego ju je zagrlio i poljubio u obraz - kaže izvor Kurira koji tvrdi da je Kostadin insistirao da Tasa pređe u njegov separe.

- On je Anastasiju bukvalno uhvatio za ruku i povukao je za sobom! Međutim, Tasa se istrgla, okrenula mu leđa i prevrnula očima! Kostadin pokunjene glave vratio kod svojih drugova. Anastasija je nastavila je da đuska s društvom, a Terzić nije skidao pogled s nje - kaže sagovornik Kurira.Anastasija nije odgovarala na naše pozive.

Voli sportiste... Viktorija otkida na Miloša, a bila je u braku s fudbalerom
Voli sportiste... Viktorija otkida na Miloša, a bila je u braku s fudbalerom

BrukaTEOVU RUSKINJU OPTUŽILI ZA PROSTITUCIJUViktorija Lopireva (33), koja sve češće dolazi na košarkaške utakmice CSKA i koju su mediji povezali s Milošem Teodosićem, poznata je po lepoti, ali i po skandalima.Voditeljku i misicu je ruska balerina Anastasija Volockova optužila da svoje seksualne usluge naplaćuje 20.000 dolara i da to radi u čuvenom moskovskom hotelu „Ukrajina“. I pored toga, Viktorija je izabrana za ambasadora Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine. To i ne čudi, budući da je najveću popularnost stekla u braku s ruskim fudbalerom i reprezentativcem Fedorom Smolovom, koji je od nje mlađi sedam godina. Iako su u medijima i na društvenim mrežama predstavljali svoj brak kao idealan, ovaj par rastao se u maju 2015.

Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track