RADA KUPILA NOVA KOLA: Za džipa keširala 50.000 evra
Foto: Damir Dervišagić

Od traktora do džipa

RADA KUPILA NOVA KOLA: Za džipa keširala 50.000 evra

Stars -

Rada je bila poznata po starom „pežou“, koji ima već osam godina, ali se u Nemačkoj na prvi pogled zaljubila u luksuzni auto crvene boje s crnim krovom. Cena - 50.000 evra

„Grandova“ zvezda Rada Manojlović je svoj automobil marke „pežo 206“, koji je vozila poslednjih osam godina zamenila „rendž roverom“, za koji je dala čak 50.000 evra.

Kako Kurir saznaje, pevačica je imala u planu da konačno kupi nova kola, jer je „pežo 206“, koji ima još od 2008. godine, prešao i previše kilometara. Rada je novi auto pazarila prošlog meseca u Nemačkoj.- Konačno ima automobil koji je oduvek želela. Verujte mi, vredi svaki evro. Radi nije bilo žao novca jer se zaljubila u njega čim ga je ugledala. Samo je rekla: „To je to, njega želim da vozim.“ Džip je odmah isplatila, a nakon što je sredila papire dovezla ga je u Srbiju - ispričao nam je Radin blizak prijatelj.

Luče iz Četereža juče nije odgovaralo na naše pozive i poruke, ali je nedavno u intervjuu za Kurir ispričala kakav automobil želi. Interesantno je to što je baš takav i kupila.- Kupiću auto koji me bude ostavio bez daha na prvi pogled. Teško mi je da zamenim moj „pežo“, koji sam kupila od svojih prvih nastupa, ali njega ću pokloniti svojoj sestri. Želim da moj novi auto bude jedinstven. Volim da vozim kola i da se u njima osećam moćno i naravno bezbedno jer sam zbog posla non-stop na točkovima - rekla je Rada.

Manojlovićeva na početku karijere nije ni imala auto. Tada se slikala na svom traktoru, u rodnom selu, kasnije je kupila „pežo“, a sad će na nastupe da jezdi u novom džipu. Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track