VIDEO ODUŠEVIO VAS JE IMITACIJOM ALEKSANDRA VUČIĆA Nećete verovati čijeg komentara se NAJVIŠE PLAŠIO
Foto: Printskrin/Jutjub

Smeh do suza

VIDEO ODUŠEVIO VAS JE IMITACIJOM ALEKSANDRA VUČIĆA Nećete verovati čijeg komentara se NAJVIŠE PLAŠIO

Stars -

Kandidat emisije "Ja imam talenat" koji je privukao najviše pažnje je Velimir Tošić iz Banatskog Karlovca, koji se žiriju, ali i milionskom auditorijumu predstavio imitacijom sprskog premijera Aleksandra Vučića. On se sjajno snašao u imitaciji, a priznao je i čijeg komentara se najviše plašio.

"Dobro veče. Uvaženi predstavnici medija", rekao je on, što je izazvalo ovacije u publici koju je utišao u Vučićevom maniru.

"Smejte se svi koliko god hoćete, ja vam samo kažem iskreno šta mislim", rekao je Velimir. Njegova imitacija oduševila je žiri, a Velimir je otkrio prve utiske nakon sinoćne emisije. Kako kaže tremu nije imao, ali je strahovao od komentara jednog člana žirija.

"Nisam imao tremu, ali recimo da sam najviše strahovao od Rastinih komentara, jer nisam znao šta da očekujem. Na kraju je sve bilo u redu, hvala mu na komentarima. Ana Nikolić me je potpuno oduševila", rekao je Tošić.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

On je objasnio i zbog čega se opredelio da baš imitira premijera Vučića.

"Želeo sam da se predstavim onim što najbolje znam. I prijatelji i oni koji su imali priliku da me vide savetovali su mi da imitiram ličnost za koju sam siguran da mogu dobro je "skinem". Izabrao sam ga jer je aktuelan i cenim ga kao političara", objasnio je ovaj duhoviti imitator.

Iako nije želeo da otkriva koga će imitirati u narednom krugu, Velimir nam je nagovestio da nije isključeno da bio pokušao da imitira nekoga od članova žirija. Da li ćemo ga sledeći put videti u ulozi Ane, Danice, Raste ili Žike Todorovića, ostaje da vidimo.

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja