KRIJE DA PIJE: Haris Džinović cirka dok žene nema
Foto: Stefan Jokić

Paparaco

KRIJE DA PIJE: Haris Džinović cirka dok žene nema

Stars -

Na promociju nastupa u Budvi pevač došao bez supruge Meline, a njeno kašnjenje iskoristio da eksira pivo. Poručio je i drugo, ali ga je ona uhvatila na delu

Harisa Džinovića je, izgleda, supruga Melina baš prevaspitala, jer cirka samo kad ona nije u blizini! Čim se lepa Melina pojavi, pevač se pravi mrtav!

U rokerskom fazonu... Željko Joksimović i Melina Džinović
U rokerskom fazonu... Željko Joksimović i Melina Džinović

Haris, koji će za Novu godinu pevati u Budvi, u hotelu „Splendid“, došao je juče na promociju te fešte bez supruge. Melina je malo kasnila, pa je pevač brže-bolje skoknuo do šanka i eksirao pivo! Sa slašću je popio jednu čašu piva, ali gde ima mesta za jedno, ima i za drugo, pa je od barmena zatražio još jednu čašu soka od ječma.Ipak, nije mogao baš skroz da se opusti, jer Melina je trebalo da dođe svakog trenutka, pa je na svakih pet minuta telefonirao proveravajući dokle je stigla, a potom prišao organizatorima događaja pitajući ih je „je l‘ stigla Melina“ i „kad će da dođe“. Melina se u jednom trenutku, poput nindže, prikrala neopreznom mužu iza leđa, a on je rukom pokušao da sakrije čašu s pivom. Ne verujemo da mu je uspelo!

Oni će na moru pevati za doček... Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Željko i Haris
Oni će na moru pevati za doček... Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Željko i Haris

Na pjenu od moraLANE NA TRGU U BUDVI ZA NOVUŽeljko Joksimović dočekaće 2017. na budvanskom trgu ispred Starog grada, a predgrupa će mu biti cetinjski Perper. Na istom mestu će 1. januara spektakl prirediti grupa Parni valjak, dok će novogodišnju groznicu u Budvi 2. januara zatvoriti Neno Belan.Turistička organizacija opštine Budva angažovala je i druge velike zvezde za doček Nove u hotelima, pa će, pored Harisa Džinovića, u „Splendidu“ pevati Jelena Tomašević i Hari Mata Hari. Turisti će prvo veče nove 2017. u hotelu „Palas“ provesti uz Sergeja Ćetkovića i Draganu Mirković.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track