(VIDEO) LEPA LUKIĆ STRAHUJE OD LOPOVA: Prijatelji joj čuvali KUĆI dok je pevala u CENTRU SAVA
Foto: Damir Dervišagić

Nema mira

(VIDEO) LEPA LUKIĆ STRAHUJE OD LOPOVA: Prijatelji joj čuvali KUĆI dok je pevala u CENTRU SAVA

Stars -

Kraljica narodne muzike opljačkana je početkom novembra u svom domu u Žarkovu.

Zbog koncerta u Centru ''Sava'' kojim obeležva 55 godina svoje karijere, kraljica narodne muzike Lepa Lukić zamolila je nekoliko prijatelja da ostanu u njenom domu, kako je ne bi ponovo opljačkali.

Kako se i dalje plaši lopova, Lepa je razmišljala kako da obezbedi svoj dom dok je na nastupu, a nekoliko dobrih drugova joj je izašlo u susret.

"Lepa i dalje razmišlja o pljački koja se desila pre nekoliko dana u njenom domu. Uplašena je i brine da joj se ista stvar ne desi dok peva u Centru „Sava”. Danima je razmišljala kako da zaštiti svoj dom, jer svi znaju da ima koncert i da tada neće biti kod kuće. Razgovarala je sa prijateljima, koji su joj ponudili da ostanu u njenom domu dok ona uveseljava publiku. Lepa je pristala na to i sada joj je mnogo lakše", rekao je izvor blizak pevačici.

KURIR TV EKSKLUZIVNO ISPUNILI SMO ŽELJU DADILJI TRAMPOVE DECE Baka Milka gost na koncertu Lepe Lukić

Lepa Lukić, zajedno sa Kurirom, ispunila je želju baka Milku, dadilju dece Donalda Trampa, novog predsednika Amerike, koja je bila njen počasni gost. Kurir je odveo baka Milku na spektakularni koncert gde joj je Lepa otpevala "Sa izvora dva putića", omiljena pesma dadilje.

(FOTO) BAKA MILKA SE ODUŠEVILA PEVAČICOM: Lepa Lukić ugostila Trampovu dadilju pre koncerta!

Podsetimo, legenda narodne muzike Lepa Lukić opljačkana je početkom novembra u svom domu u Žarkovu, dok je spavala. Pljačkaši su iskoristili kuku kako bi se domogli terase, preko koje su ušli u stan, koji se nalazi na prvom spratu. Da stvar bude gora, Lepa je spavala u svojoj sobi i nije ni slutila šta se dešava u ostalim prostorijama. Pevačica je tada bila u u šoku, a u stan je dolazila i Hitna pomoć jer joj je pozlilo kada je videla šta se dogodilo.

Pink/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track