Najnovije vesti

(VIDEO) MERIMA NJEGOMIR UMALO POGINULA ZBOG KARTICE Radnik obezbeđenja: Ovo je bila scena iz horora!

Jezivo

(VIDEO) MERIMA NJEGOMIR UMALO POGINULA ZBOG KARTICE Radnik obezbeđenja: Ovo je bila scena iz horora!

Stars

Radnik javne garaže u kojoj se dogodio incident s Njegomirovom kaže da je ona samo pukom srećom ostala živa

Merima Njegomir umalo da pogine zbog platne kartice! Kao što je Kurir ekskluzivno objavio u jučerašnjem broju, na nju je pre nekoliko dana pala rampa u jednoj gradskoj garaži.A to se, saznajemo, desilo kada je išla do svog automobila da uzme karticu kojom je htela da plati korišćenje parkinga.Jedan od radnika javne garaže, koji ne želi da mu se objavljuje ime, kaže da je scena bila kao iz horor filmova i da je pevačica pukom srećom ostala živa.

- Objasnio sam joj da se rampa automatski podiže i spušta. Onda je pitala da li može da plati karticom. Kad sam joj dao potvrdan odgovor, otrčala je do svog automobila kako bi je uzela - kaže radnik i dodaje da je samo nekoliko sekundi kasnije čuo tup udarac i video Merimu kako pada.

- Kad je krenula do svojih kola, prolazio je jedan automobil i tada se rampa podigla. Merima je sačekala da kola prođu pa da pritrči do svog automobila. Ni kolega ni ja nismo mogli da joj priđemo jer ne smemo da izlazimo iz kabine. Ne znam da li joj je neko pritrčao u pomoć ili je došla Hitna pomoć - priča ovaj čovek.Pozvali smo Merimu, ali nam ona nije odgovarala na pozive.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...