ZORICA BRUNCLIK ZA KURIR: Dara puca od silikona!
Foto: Aleksandar Jovanović

Intervju, pevačica ocenila Bubamarin izgled

ZORICA BRUNCLIK ZA KURIR: Dara puca od silikona!

Stars -

Ona je ribetina do bola. Napucana je sa svih strana. Pa kad će da puca ako neće sad! Daleko bilo da me je uvredila kad je rekla da je bolja riba i od mene i od Dragane Mirković

Zorica Brunclik u poslednje vreme ne diže glavu od posla. Pored toga što redovno nastupa, kao član žirija učestvuje u „Pinkovim zvezdama“, a nedavno je snimila duet sa Dženanom .Zoricu smo zatekli na snimanju spota i bila je baš raspoložena. Pričala je o svojim kolegama iz žirija, ali i onima koji sude u „Zvezdama Granda“.Mnogi kažu da ste vi u „Pinkovim zvezdama“ ono što je Jelena Karleuša u „Zvezdama Granda“, da su vas pozvali da dižete gledanost.- Aha, znači samo u tom pogledu? Nisam tako dobra riba kao ona? To mi je jako važno. Mislila sam da me poredite u smislu da li sam dobra riba kao ona.Pa jeste li?- Nisam toliko blesava da poredim svojih 60 godina sa njenih 30.Mnogi kažu da vas kopira?- Ima i od koga!Da li između Dare Bubamare i Aleksandre Radović zaista dolazi do varnica ili je to sve zarad dobrog šoua?- O njima ne razmišljam na takav način. Je li vas uvredila Dara kad je izjavila da je zgodnija od vas i Dragane Mirković?- Bože, daleko bilo! Pa svi imamo oči, Dara je riba do bola. Napucana je sa svih strana. Sve puca na njoj.

Za Zoricu nema bolje... Dara Bubamara
Za Zoricu nema bolje... Dara Bubamara

Od silikona?

- Ha, ha... Pa kad će da puca ako neće sad! Ribetina.Ona sama sebe naziva seksi mamom. Da li to opravdavate?- Ima takvu pesmu, verovatno zbog toga. I ja sam neko ko se pre svega šali na svoj račun, pa tek onda na tuđ. To je ono što stvara varnice.Milan Kalinić je naklonjeniji Aleksandri. Kako se osećate zbog toga?- Nas dvoje smo uspeli da vas prevarimo. On je profesionalni glumac, a ja želim da u svojoj biografiji imam i glumačka iskustva. Ja sam kod njega upisala dugoročni kurs i sigurno ću položiti sa desetkom i dobiti neku ulogu.Svi su primetili da je Šaban Šaulić duhom mnogo pao u „Pinkovim zvezdama“. - On je imao peh u prvih nekoliko emisija, bolelo ga je rame i primao je injekcije. Mislim da je sada to sanirano. Dođite na snimanja i procenite da li se probudio.Kako vam se dopada konkurentski žiri?- Bogu hvala da imate široku ponudu i da možete da gledate i jednu i drugu opciju. Nikad u životu nisam se bavila drugima, već samo sobom.Da li ste bar pogledali jednu emisiju?- Nisam ni naše gledala jer sam subotom zauzeta.Kako komentarišete pomirenje s Miroslavom Ilićem posle 20 godina?- Civilizovano sam reagovala. On vam nije ispričao sve. Rekao vam je samo uvod. Razrada je da sam ga ja tužila, a zaključak je da sam ga dobila na sudu. Nemojte verovati ni meni ni njemu, već advokatskoj kancelariji koja me je zastupala. On se izvinio za stav prema meni i rekao da je pogrešio što je bio deo te harange.Da li biste popili kafu s njim?- Ne na kafu, išla bih na ručak.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track