ŠOKIRANA SEVERINA: Prijavila Milana policiji! 10 dana nije znala gde joj je dete!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Nastavljaju da ratuju

ŠOKIRANA SEVERINA: Prijavila Milana policiji! 10 dana nije znala gde joj je dete!

Stars -

Hrvatski MUP Popoviću zapretio poternicom, pa je on tek nakon toga vratio Aleksandra na Kojićkinu adresu u Zagrebu, gde ga je preuzela baka

Severina Kojić i Milan Popović nastavljaju da ratuju preko svog četvorogodišnjeg sina Aleksandra. Srpski biznismen tvrdi da pevačica mesec dana nije došla po naslednika, a ona zapravo 10 dana nije znala gde joj se nalazi sin, zbog čega je bivšeg verenika prijavila zagrebačkoj policiji!Kako saznajemo, Kebina snajka zatražila je pomoć od Centra za socijalni rad i hrvatske policije jer kralj bakra nije ispoštovao odluku suda. Umesto da vrati sina u sredu, kako je dogovoreno, to je učinio tek u ponedeljak.

- Policija u Zagrebu podnela je kaznenu prijavu protiv Popovića jer nije vratio dete skoro dve nedelje. On je nakon toga zapucao na avion i pobegao s Aleksandrom u Beograd. Kad mu je hrvatski MUP pripretio poternicom, Milan je posle dva dana vratio sina na Severininu adresu u Zagrebu i predao ga njenoj majci Ani. Zbog cele te agonije, Popović pokušava da se opere, pa plasira poluistinite informacije - otkriva naš izvor.Iako je sud doneo odluku da Severina ne mora da viđa Milana oči u oči, on, navodno, insistira da mu samo ona predaje dete. Međutim, pevačica samo pismeno komunicira s njim, a Aleksandra preuzimaju njena majka Ana ili suprug Igor.Podsetimo, srpski milijarder je u utorak izjavio da je Severina Kojić nestala jer mesec dana ne dolazi po sina. Ona mu se, navodno, nije javljala na telefon, niti mu je odgovarala na poruke. - Sve vreme sam obaveštavao majku gde smo i predlagao joj da u svakom trenutku može da dođe kod sina - rekao je Milan Popović za hrvatske medije.Pozvali smo Severinu i Milana za komentar, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Sve gore i goreTUŽBA TUŽBU STIŽESeve i Milan dobili su zajedničko starateljstvo nad detetom,ali Aleksandar živi s majkom. Međutim, biznismen je pokrenuo spor u kojem traži da sin živi s njim i da mu pevačica plaća 3.500 kuna za alimentaciju. Zahtevao je da Severinu nadzire Centar za socijalni rad, od nje i njenog menadžera tražio je 308.000 evra koje je uložio u njenu karijeru. Tužio je i Igora i Dragana Kojića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track