Najnovije vesti

Paparaco

(KURIR TV) JELENI KOSTOV POZLILO: Trudna pala u nesvest!

Stars

Uplašena Jelena, dok je snimala novogodišnji program, odjednom prebledela i srušila se na organizatora, zbog čega je nastala opšta panika

Trudna Jelena Kostov zabrinula je sve u „Grandu“ jer se onesvestila na snimanju novogodišnjeg programa.

Dotrčali... Prisutni pomogli Jeleni da dođe sebi
Dotrčali... Prisutni pomogli Jeleni da dođe sebi

Pevačica, koju treba da se porodi 24. februara, srušila se na organizatora programa, zbog čega je nastala opšta panika u studiju.
- Kostovka je došla raspložena na snimanje. S punim žarom je pričala o trudnoći i pripremama za dolazak njenog sina na svet. Otpevala je i svoju pesmu, nakon čega joj je odjednom pozlilo. Najverovatnije zbog zagušljivosti, vrućine i dima od cigareta. Prebledela je i pala. Samo se čulo njeno „upomoć“! - kaže naš izvor, koji se našao na licu mesta.

 

 

Prisutni su odmah dotrčali do nje kako bi joj pružili pomoć. Organizator ju je podigao i smestio na stolicu, jedna žena joj je davala vodu, dok ju je jedan čovek hladio. Jelena je nakon nekoliko minuta došla sebi i otišla do šminkernice. Tamo se presvukla i uz pomoć prijateljice krenula kući.

 

Na izlasku iz studija nam se požalila da se mnogo uplašila.
- Za sedam meseci, koliko sam trudna, ovo mi se prvi put desilo. Strašno! Nije mi bilo svejedno. Idem sad kući - rekla je Kostovka.

Mi smo je sutradan pozvali da proverimo kako se oseća.
- Danas se dobro osećam, a juče mi je baš bilo loše. Sva sam se preznojila. Da nisam sela, prosula bih se po podu. Mnogo sam se uplašila. Nije me popuštalo ni kada sam došla kući. Sat vremena sam se tresla - ispričala nam je Jelena.


Marija Dejanović

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...