FOTO NE BISTE JE PREPOZNALI: Muž je GOLU izbacivao iz kuće, na FARMI je nisu voleli, a nekad je bila
Foto: Printscreen/Instagram

Nije se baš snašla u rijalitiju

FOTO NE BISTE JE PREPOZNALI: Muž je GOLU izbacivao iz kuće, na FARMI je nisu voleli, a nekad je bila

Stars -

Poznata pevačica je od malih nogu pokazivala talenat za razne vrste umetnosti.

Mnogi su mislili da se u prethodnoj sezoni rijalitija "Farma" nije najbolje snašla, što je i sama priznala u više navrata - njena deca mnogo su joj nedostajala, zbog čega je često plakala, a na seoskom imanju se gotovo sa svima posvađala.

(VIDEO +18) NIJE NI STIGLA NA IMANJE A VEĆ JE SVE POKAZALA: Kristina otkrila međunožje usred emisije

Žestoke sukobe imala je sa Stefanom Jakovljevićem, Lepim Mićom i Nemanjom MCN-om.

Bila je članica popularne muzičke grupe "Luna", nakon čega je nastavila solo karijeru, a odmalena je pokazivala talenat za različite vrste umetnosti - balet je jedna od njenih najvećih ljubavi, a fotografije koje su nastale u njenom najranijem detinjstvu podelila je sa pratiocima na Fejsbuku.

Reč je o pevačici Kristini Čanković, čije učešće u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Podsetimo, balerini i pevačici, kako je ispričala pošto je izašla sa farme, bivši muž V. M. nije dozvoljavao da viđa njihovog trogodišnjeg sina Luku! Ali, to nije sve što je otkrila. Bivša pevačica grupe Luna od nevenčanog supruga, kog je napustila 20 dana pred ulazak u rijaliti, trpela je i nasilje, zbog čega je protiv njega podnela krivičnu prijavu.

NIKOLA NE KRIJE KO MU SE DOPADA: Želim da vodim ljubav sa Kristinom, videćemo šta će se desiti

"Izbacivao ju je golu i bosu na ulicu usred noći. Zimi je znao da je zaključa na terasi u spavaćici. Pošto je on pogrebnik, pretio joj je da će da je živu sahrani. Maltretirao joj je sina Kristijana iz prvog braka. Kad dođe pijan iz grada, udarao ju je i bacao po podu. S njim je proživela torturu, pa je išla kod psihijatra", ispričala je njena prjateljica, a balerina je to i potvrdila.

"Svesna sam da sam pogrešila što sam trpela nasilje sve ove godine, ali to je bilo zbog toga što sam verovala da će se nešto promeniti i da će se on dozvati pameti zbog deteta. Moj sin iz prvog braka je mog drugog muža obožavao, a onda, kad se rodio Luka, nastao je toliki haos da tokom noći nismo smeli da odemo u toalet da gospodina ne bismo probudili jer bi onda bio delirijum u kući", priseća se Kristina.

DRAMATIČNO Kristina Čanković: Muž mi oteo sina, pa me prebio!

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track