Seka napravila lom i u Diseldorfu
Foto: Fejsbuk

Seka napravila lom i u Diseldorfu

Stars -
Posle nastupa u Frankfurtu, Cirihu i Diseldorfu, tuneja pod nazivom “Lom” se nastavlja i po Evropi ali i po zemljama u okruženju.

DISELDORF - Klub Ambis bio je mali da primi sve one koji su došli na koncert Seke Aleksić. Ljudi su u redovima čekali da bi ušli i čuli Sekine nove ali i stare hitove. Seka je iz Beograda otputovala sa petoricom muzičara u Nemačku i nastupila u klubu u kome ni šibica nije mogla da padne. Posle nastupa u Frankfurtu, Cirihu i Diseldorfu, tuneja pod nazivom “Lom” se nastavlja i po Evropi ali i po zemljama u okruženju.

Zbog velikog interesovanja Seka će opet nastupiti i u Švajcarskoj a predstoji joj i naporna letnja turneja. Ona je svoj kalendar nastupa popunila do januara sledeće godine. Naime, tokom leta će raditi u Crnoj Gori, Bosni, Srbiji i Makedoniji, onda se u septembru nastavlja turneja u Evropi a u novembru u Americi. U decembru Seka putuje u Australiju gde će dočekati i Novu godinu a onda ide i na zasluženi odmor na Tajland! Nije ni čudo što je smršala od ovakvog tempa – nema šanse da se linija ne dovede do savršenstva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track