Najnovije vesti

STEFANOVE RIBE NEMA NA FOTKAMA: Brena zaboravila drugu snajku!

Nevidljiva

STEFANOVE RIBE NEMA NA FOTKAMA: Brena zaboravila drugu snajku!

Stars

Lepa Brena i Boba Živojinović otputovali su u ponedeljak na bračno putovanje po Aziji, gde će danas proslaviti 25 godina braka.

Kao što je pevačica najavila, s njima su pošli sinovi Stefan, Viktor, Filip i njegova devojka Aleksandra Prijović. Oni su iz Beograda najpre odleteli za Rim, a potom za Dubai, odakle će na Tajland, pa u Hongkong.

Pred ukrcavanje u avion vlasnica „Granda“ je na aerodromu „Nikola Tesla“ napravila selfi s naslednicima, a potom i grupnu fotografiju. Obe fotke pevačica je podelila na društvene mreže. A onda je i Aleksandra Prijović kačila snimke iz Dubaija. Nismo mogli a da ne primetimo da od cele porodice koja je pošla na put nedostaje jedan najavljeni član posade, Brenina druga snajka Dorotea Radenković.

Stefanove devojke nema ni na jednoj fotki, niti na ijednom snimku. Šta se dogodilo pa nje nigde nema, ostalo je nepoznato. Ni iz Brenine PR službe nisu znali da nam kažu da li se Radenkovićeva krije od kamere ili je u poslednjem trenutku izvisila za proputovanje po Aziji sa Živojinovićima.

LJ. S.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...