ZANEMEO OD BOLA: Gastoz još ne veruje da je bez majke
Foto: Privatna Arhiva

Bivši učesnik rijalitija u šoku zbog tragedije

ZANEMEO OD BOLA: Gastoz još ne veruje da je bez majke

Stars -

Sestra Nenada Marinkovića Tatjana otkriva da je on još uvek nesvestan da mu je majka Gordana preminula u 50. godini i da je odmah otišao u Pariz kad je čuo užasnu vest

Vest o iznenadnoj smrti Gordane Marinković (50), majke pobednika „Parova“ Nenada Marinkovića Gastoza, potresla je brojne obožavaoce rijaliti zvezde, ali najviše rodbinu i njegove dojučerašnje cimere iz TV šoua.Gastozova polusestra po ocu Tatjana Radovanović kaže da se on zasad dobro drži jer još uvek nije svestan realnosti.- Tu noć su me svi zvali da me pitaju da li je tačno da je Goca preminula, ja nisam verovala u to. Pozvala sam Nenada, odmah mi je rekao: „Umrla je“. Počela sam da kukam, a Nenad me je smirivao. On faktički nije bio svestan šta ga je zadesilo. Meni je bilo loše zbog njega! Tek će osetiti bol! Sam je otputovao u Pariz - rekla je Tatjana.Svi su ga zvali da mu izjave saučešće i upute mu reči utehe. Jedna od njih je pevačica Vesna Rivas, koja je nakon vesti o Gocinoj smrti preplakala celu noć.

Žalila se na zdravlje- Lila sam suze zbog Goce. Upoznala sam je u rijalitiju tokom Nenadovog i Zoričinog lažnog venčanja i zaista je bila divna žena. Tada mi se žalila na zdravlje i probleme s proširenim venama. Čak ju je i Gastoz više puta opominjao: „Kevo, nemoj toliko da radiš, stani malo! Nemoj to sebi da činiš.“ Međutim, nije vredelo! Znate kako naši ljudi grcaju i crnče u inostranstvu, tako je i Goca. Posao joj je bio mnogo važan - priča pevačica za Kurir.Ona se priseća polufinalne večeri „Parova“, kada je Gastozu gledala u karte i, kako kaže, predvidela ružne događaje.- Gastoz me je zamolio da mu bacim karte da vidimo da li će on biti pobednik. Naravno, videla sam da neće biti prvi, ali istovremeno sam videla jednu groznu stvar i odmah sam ga upozorila. Rekla sam mu: „Gastoze, krajem novembra će se desiti nešto loše s tvojom majkom. Imaće ozbiljnih problema sa zdravljem i zgrušavanjem krvi. Moraš otići u Pariz i odvesti je na operaciju. Sa ovim se ne treba šaliti.“Eto, desilo se!Vesna kaže da Gastoz tome nije pridao veliki značaj jer očigledno nije poverovao.- Eto, desilo se. Nije krajem novembra, omašila sam za nekoliko dana. Tuga! Ne bih se ni ja toga setila da mi prijateljica sinoć nije rekla da sam mu to videla u kartama, to se valjda emitovalo i na TV. Žao mi je i Nenada i Goce, koja nas je rano napustila - rekla je Rivasova za naš list.Goca Marinković je preminula u sredu, a tek ju je u petak koleginica pronašla mrtvu u njenom stanu u Parizu. Odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju. Urađen je policijski uviđaj i obdukcija na licu mesta, koja je pokazala da je Goca doživela infarkt.

Po Gocinoj željiSAHRANA U SVILAJNCUGastozova sestra Tatjana Radovanović ističe da je Gordana davno izrazila želju da bude sahranjena u Svilajncu kad umre.- Goca je uvek govorila: „Kad umrem, hoću da budem sahranjena u Srbiji.“ Želela je i stan ovde da kupi. Nenad će se baš namučiti s papirologijom, koja je mnogo komplikovana u Francuskoj. Sahrana će najverovatnije biti u Svilajncu - rekla je Radovanovićeva.

Gastoz na InstagramuCRNI FLOR ZA MAMUGastoz je na Instagramu i na Fejsbuku, umesto fotografije, sada postavio crni flor (profilna slika obojena u crno).

M. D. - I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track