(FOTO) NEKADA JE BILA SEKSI CICA: Potukla se na Farmi a sada je počela da predviđa budućnost
Foto: Printskrin/Facebook

Prepoznajete li je

(FOTO) NEKADA JE BILA SEKSI CICA: Potukla se na Farmi a sada je počela da predviđa budućnost

Stars -

Poznata pevačica na fotografijama iz prošlosti izgleda znatno drugačije nego sada.

Kontroverzna pevačica narodne muzike učestvovala je pre tri godine u četvrtoj sezoni rijalitija "Farma" gde se, zbog toga što nema dlake na jeziku, posvađala sa više svojih cimera. Jedna žučna rasprava završila se čak fizičkim okršajem, zbog čega je diskvalifikovana, pa na zahtev publike ponovo vraćena u rijaliti.

Reč je o pevačici Vesni Rivas, koju bi malo ko prepoznao na fotografijama od pre više od deset godina - ona je sa svojim prijateljima na Fejsbuku podelila foto-uspomene koje su nastale pre više od deset godina, a njeni fanovi pohvalili su njen tadašnji izgled.

Posebnu pažnju Vesninih prijatelja privukla je fotografija na kojoj pevačica pozira u provokativnom jednodelnom kupaćem kostimu narandžaste boje, u kojem je pokazala svoju vitku figuru.

O Vesni se ovih dana ponovo često govori u javnosti - njena proročanstva vezana za domaće javne ličnosti šokirala su estradu, a posebno pevačice kojima ne prognozira svetlu budućnost.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Naime, Rivasova jenedavno izjavila da Tanja Savić nikada neće biti prava zvezda, kao i da je sada stižu suze bivšeg dečka, a blistavu budućnost ne predviđa ni Aleksandri Prijović - Vesna smatra da će njena popularnost trajati svega još nekoliko godina, a takođe smatra i da pevačica Katarina Živković treba daobro da preispita svoje postupke iz prošlosti. Živkovićeva je nedavno imala susret sa duhom koji ju je progonio u snu, a bivša farmerka smatra da se ovo neprijatno iskustvo dogodilo zbog toga što je došao "na naplatu", kako ona kaže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track