NATAŠA MILJKOVIĆ POSLE KRAĐE: Za tri sata vraćena mi je torba!
Foto: Damir Dervišagić

Novinarka srećna

NATAŠA MILJKOVIĆ POSLE KRAĐE: Za tri sata vraćena mi je torba!

Stars -

Nakon tri sata potrage torbu smo našli u svlačionici, odakle ju je lopov i odneo. Šta je radio s dokumentima i stvarima, ne znam, rekla je Nataša

BEOGRAD - Srećom, sve se dobro završilo. Ne možete da zamislite kako mi je bilo u trenutku kada sam ostala bez svega: ključeva, dokumenta, telefona. Ipak, kad sam ugledala policiju, bilo mi je mnogo lakše, rekla je za Kurir novinarka RTS Nataša Miljković, koja je u utorak opljačkana na Novom Beogradu.Kako je za naš list objasnila, policija je brzo reagovala.

- Upoznala sam divne ljude, policajce, koji su brzo došli na lice mesta. Njihovo prisustvo mi je mnogo olakšalo celu situaciju i još sam s njima išla u potragu za svojom torbom. Osećala sam kao da sam u nekom filmu. Ovom prilikom želim da se zahvalim našim policajcima, jer pored njih sam se zaista osećala bezbedno - objasnila je Miljkovićeva. Ona je za naš list potvrdila da joj je torba ukradena kad je odvela dete na trening.

- Torba je bila u svlačionici i kad sam došla po nju, nje nije bilo. Policija je ubrzo locirala telefon. Nakon tri sata potrage torbu smo našli u svlačionici, odakle ju je lopov i odneo. Šta je radio s dokumentima i stvarima, ne znam - rekla je Nataša.J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track