RADIŠA PROGOVORIO O DRUGARSTVU S PREDSEDNIKOM: Evo čemu mu služi Tomina rakija...
Foto: Printscreen YT, Dragan Kadić

Bajčetina mu nije usput

RADIŠA PROGOVORIO O DRUGARSTVU S PREDSEDNIKOM: Evo čemu mu služi Tomina rakija...

Stars -

Pevač Radiša Urošević, nakon napisa u medijima da je sina Nikolu zaposlio kao najbližeg saradnika Radomira Nikolića, gradonačelnika Kragujevca i sina predsednika Srbije, otkriva u kakvim je odnosima sa najvišim funkcionerom.

"Nisam u kontaktu sa Tomom, ne čujemo se. Nema tu neki poseban razlog, on radi svoj posao, a ja svoj. On je mene zvao kada je trebalo, završili smo posao, Radomir je postao gradonačelnik Kragujevca, ja sam jedan od odbornika, lobirao sam za ljude oko njega, a trenutno mi ne treba ništa da bih ga zvao da mi učini", iskren je Radiša, koga smo pitali da li je sa predsednikom popio koju čašicu njegove rakije.

"Tominu rakiju sam probao i mogu vam reći da je mnogo dobra, međutim, Bajčetina mi nije usput, malo više naginjem na ovu stranu ka Svilajncu. Imam u kući Tominu rakiju, ali to čuvam kao suvenir. Svoju brendiranu rakiju još nemam, ali od sledeće godine planiram da počnem da je pravim za sebe i prijatelje", otkriva Radiša da će aktuelnom predsedniku biti konkurencija na tržištu.

Urošević otkriva u kakvim je odnosima sada sa Anom Bekutom i Milutinom Mrkonjićem, koji su ljuti na njega jer ih je pljuvao po medijima.

"U dobrim smo odnosima. Imali smo male nesugalise, ali nije bilo toliko ozbiljno. Mrka i ja smo izuzetno dobri prijatelji i u koaliciji smo", tvrdi Radiša.

Foto Printscreen/Youtube
Foto Printscreen/Youtube

EPK/D. M. P

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track