MILJANA TRAŽILA VESNI RIVAS 500 EVRA: Vesna je blokirala na Fejsbuku!
Foto: Nebojša Mandić/ Dado Đilas

Bez komentara

MILJANA TRAŽILA VESNI RIVAS 500 EVRA: Vesna je blokirala na Fejsbuku!

Stars -

Novi serijal rijalitija "Parovi" uskoro počinje, a situacija već počinje da se otima kontroli.

Vesna Rivas na svom Fejsbuk profilu objavila je dugačku poruku o tome kako joj je učesnica "Parova" Miljana Kulić tražila pozajmicu od petsto evra pre ulazak u rijaliti.

"Nažalost, malopre sam morala da blokiram ovde na FB-u gospodjicu Miljanu Kulic. Neumesni komentari na račun i mene i mog sina su razlog. Sta bi Milji da nas vredja,ne znam ali cu vam sad nesto ispričati,a svedoci će biti imenovani. Pre neki dan zvoni meni viber,pogledam ekran,piše Miljana Kulic. Javim se kad ona u jednom dahu " Vesna,rekla mi direktorka Aleksandra??? Da ti imaš pare pa da mi pozajmis 500 evra da kupim garderobu i spremim se za Parove"..reko Miljo na banci su mi pare i ne mogu dići iz određenih razloga...", napisala je Vesna.

"Razmišljam,otkud da spominje direktorku,nazovem istu kad žena u šoku. U petak mi u TV, Era i ja i bas kod direktorke,kad zvoni Eri viber i opet Miljana. Čujemo Eru kako priča " Miljo kupili smo nov auto,nisam pri kesu", direktorka i ja u šoku... Kasnije u restoranu Era,ja i moja prijateljica Branka,opet zove Miljana i traži Eri pare...prekjuče,čujem se ja sa Jelenom Petković, pričamo o njenoj trudnoći i kako joj je kad ona se seti u sred naše priče i kaže mi " zamisli ko me zvao,Miljana, i traži mi pare, otkud se mene setila šta misliš Vesna,kaže da joj je direktorka Aleksandra rekla da me zove...a ja u vrisak od smeha i ahahaha... Jelena zbunjena što se smejem i ja joj prepricam moje i Erino iskustvo...ko zna koga je ona još zvala kad je do Jelene stigla,žena na trudnickom bolovanju...i večeras,na najavu da moj sin ulazi u rijaliti ona napisa " ih bas si mi ti za rijaliti,mali seljacic" a ti Vesna,dosadila si i Bogu i narodu...ja obrišem,ona opet napiše i ja je blokiram...ja dosadila,a to sto sam ih pokrivala dok su ona i slični njoj prespavali rijaliti,kupali se,stondirali itd.ja sam pričala i pričala i za te lezilebovice, umesto da kaže hvala ona kaže dosadila si...pa kako me ću u snu...more sikter sa moje stranice...papa djenja...i da su pametni ovi iz produkcije da uvedu u Parove ovu malu Bombasicu Draganu,ona je Miljani slična samo mnogo vedrija i da bude za šou vrh...eto dragi moji šta sve biva pred rijaliti...", dodala je ljuta Rivasova na svom Fejsbuku.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track