DEO JE ODVOJILA ZA HUMANITARNE SVRHE: Goca Tržan uveseliće Subotičane za Novu godinu za 13.000 evra
Foto: Nadica Harminc

2 sata programa

DEO JE ODVOJILA ZA HUMANITARNE SVRHE: Goca Tržan uveseliće Subotičane za Novu godinu za 13.000 evra

Stars -

Goca Tržan će sa građanima Subotice dočekati na gradskom trgu Novu Godinu, a Grad Subotica je za sve manifestacije novogodišnjeg programa izdvojio 2,9 miliona dinara.

Goca Tržan je na pres konferenciji, zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave najavila svoj novogodišnji nastup na Trgu Subotice. Na pitanje o honoraru koji će dobiti za svoj nastup, Tržan je za Kurir potvrdila da je tačno, da će za dva sata nastupa, od 11 do jedan sat iza ponoći, njen honorar u novogodišnjoj noći biti 13000 evra, ali je takođe rekla da će sa bine na Trgu, poslati apel građanima, kojima Grad poklanja, besplatan koncert, da pošalju jedan ili dva SMS-a za bolesne Subotičane, a čime će, kaže i deo njenog honorara, biti "pokriven"."Više od trećine mojih koncerata je u humanitarne svrhe. Subotički novogodišnji koncert je Grad organizovao, u budžete i politiku se ne razumem, a ovo mi izgleda kao da je više postalo političko, a ne humanitarno pitanje", odgovorila je Goca Tržan, a njen menadžer Saša Matejić za Kurir kaže, da Goca ima mnogo fanova i da će njen apel na Trgu sigurno pomoći da i građani budu humani slanjem SMS-a onima kojima je potreban.

Foto: Nadica Harminc
Foto: Nadica Harminc

"Radujem se koncertu u Subotici, koja za mene ima veliku simboliku, jer sam ovde počela karijeru i nastupala sa grupom "Tap 011". Ono što mogu da obećam je dobra atmosfera i dobra pesma", rekla je Goca Tržan.Jasmina Stevanović, koordinatorka Radne grupe za organizovanje proslave istakla je da Grad tradicionalnbo organizuje proslavu.

"Građani će besplatno da uživaju u koncertu i da dočekaju Novu godinu u lepoj atmosferi. Upoznati smo i sa inicijativom da celokupan novac za novogodišnji doček na Trgu bude usmeren u humanitarne svrhe, ali je akcija kasno krenula, kada je već organizacija Dočeka bila u toku", rekla je Stevanović.

Foto: Nadica Harminc
Foto: Nadica Harminc

Miloš Nikolić, violinista je najavio da će u petak 30. decembra biti održan koncert Kamernog orekstra, nastupiće 30 članova, Mirna Radulović i Amela Kiš, uz Štrausa i božićne pesme, a dirigent je virtuozni Čaba Paško. Ulaznice su 2000 dinara. Branislav Joka, u ime organizatora je rekao, da će Trg biti ograđen, apelujući na građane i mlade da ne koriste pirotehnička sredstva.N.H.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track