Ovako je Stefan Buzurović čestitao Danijeli godišnjicu braka: I smak sveta se tada predomislio zbog
Foto: Luka Šarac

ČETIRI GODINE LJUBAVI

Ovako je Stefan Buzurović čestitao Danijeli godišnjicu braka: I smak sveta se tada predomislio zbog

Stars -

Popularni par proslavio je četvrtu godišnjicu braka!

Glumac i voditelj Stefan Buzurović i njegova koleginica i supruga Danijela, proslavili su danas četvrtu godinu otkako su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Danijela i Stefan Buzurović pozvali sve ljude dobre volje da se priključe akciji: Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Stefan je ovim povodom sa svojom suprugom, ali i brojnim fanovima na društvenim mrežama podelio dirljivi video kojim se prisetio najlepših momenata otkako je sa svojom izabranicom stupio u brak.

"Ej bre!!! 4 godine... Ma šta je to za nas, Bebsi?! Planovi su mnoooogo veći... Pa i smak sveta se tad predomislio zbog nas", napisao je Stefan, nakon čega su počele da pristižu najlepđe želje i brojne čestitke prijatelja poznatog para.

Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:2 meseca su krili kako su je krstili: Mezimica najpopularnijeg holivudskog para nosi ime koje se može čuti i u Srbiji i ima skriveno značenje!Čim je javnosti predstavio svoju 8 godina mlađu izabranicu, i rode su najavile svoj dolazak: Voditelj Dnevnika postaje tata, ali i... (FOTO)Anastasija Ražnatović kratkom porukom otkrila svima koga voli: Izvinjavam se, ali nije mi žao!Svi kite jelku, ali ne i ona: Ovo što je palo napamet Ivani Španović, nikada nikome nije! (FOTO)Susret koji nikada neće zaboraviti: Ivan Bosiljčić u zagrljaju najlepše svetske glumice (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track