ŠOK: Gastoz lečio tugu pićem u klubu 7 dana posle mamine sahrane
Foto: Dragan Kadić, Kurir

Veoma brzo vratio u kolosek

ŠOK: Gastoz lečio tugu pićem u klubu 7 dana posle mamine sahrane

Stars -

Marinkovića je Kurir uhvatio u provodu u jednom od najpoznatijih noćnih klubova. Da ne znamo kakvu je dramu nedavno doživeo, pomislili bismo da je ama baš sve u redu

Rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz na svoj način leči tugu za majkom Gocom, koja je preminula pre dve nedelje, a sahranjena pre sedam dana u Svilajncu. Ne sedi kod kuće i ne tuguje u samoći, već luduje po beogradskim klubovima!

Opustio se... Na svoj način leči tugu za mama Gocom
Opustio se... Na svoj način leči tugu za mama Gocom

Gastoza je u sredu uveče paparaco Kurira uhvatio u provodu u jednom noćnom klubu. Da ne znamo kakvu je porodičnu dramu nedavno doživeo, pomislili bismo da je to jedno sasvim obično veče u njegovom životu. Jer, Marinković se ponašao sasvim uobičajeno, kao i ranije. Sa čašom pića u ruci bio je glavna atrakcija.

Sa obožavaocem... Nenad je rado pozirao za selfi sa svima
Sa obožavaocem... Nenad je rado pozirao za selfi sa svima

Svako malo bi neko prišao njegovom separeu i zamolio ga za selfi, a njemu to nije bilo teško. Jednostavno, život teče dalje, a rijaliti igraču je dolazak u klubove jedna od radnih obaveza. Nenad je to veče izašao s devojkom, frizerkom Zoricom, koja se takođe odlično provodila.

Uzeo kaparuSA ZLATOM ZA NOVU U BEČUKako je Kurir već pisao, Gastoz za doček Nove godine nastupa u Beču sa Zlatom Petrović.- Nenad je u oktobru uzeo kaparu. Osim njega, biće tu još naših pevača. Ne očekujem od njega ne znam ni ja šta, neka doprinese atmosferi koliko bude mogao. Zbog njega je dosta omladine uzelo karte. Mi ga očekujemo i nadamo se da će sve biti u redu - rekao je za Kurir vlasnik restorana u kojem će Gastoz pevati za doček.

Bonus video

MAMA MI NE DA: Anastasija snimila Cecu dok je grdi!

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track