RAT SE NASTAVLJA: Miljana otkrila dugo skrivanu TAJNU o Ružici. Veljkovićevoj neće biti dobro
Foto: Printskrin

Ovo niko nije očekivao

RAT SE NASTAVLJA: Miljana otkrila dugo skrivanu TAJNU o Ružici. Veljkovićevoj neće biti dobro

Stars -

Rijaliti program "Parovi" ponovo je počeo! U vili su nam neki učesnici već dobro poznati a među njima je i Miljana Kulić.

Ona je u prethodnoj sezoni bila najbolja drugarica sa Ružicom Veljković ali su se kasnije posvađale. Međutim, Miljana ne ostaje dužna pa je pred ulazak u novu sezonu rijalitija odlučila da progovori i otkrije sve.

"Ta osoba nije vredna pomena, ali sad moram da je pomenem. Mi smo bile najbolje drugarice, svi su me kritikovali što se družim sa njom. Govorili su mi da me ona koristi. I na kraju su svi bili u pravu. Kada sam ja izašla, ona je plakala, molila produkciju da me uključe u emisiju, ja sma i dolazila u studio da je podržim. Ja sam od honorara koji sam zaradila kupila 1500 kartica za telefon da bih glasala za nju, to i iz Hepija znaju i ona isto. Najviše me je zabolelo kada me sutradan pozvala i rekla da očekujem2000-3000 evra jer je ona imala veliki honorar", pričala je Miljana, pa dodala:

"Ja sam joj rekla da mi pare ne trebaju, nego da pomogne njenima. Ne volim da uzimam novac od ljudi. Posle toga sam joj poslala poruku s pitanjem kada ćemo se videti i kada će me ugostiti u stanu. Bilo mi je krivo što me nije pozvala, a videla sam da joj Anamarija dolazi. Blokirala me na Vajberu i na telefonu. Shvatila sam da me jednostavno nije volela i to je to. Ušla je u "Parove 4" kako bi oprala svoj obraz od "Parova 3"", rekla je Nišlijka bez dlake na jeziku za happy.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track