GODINU DANA LJUBAVI: Evo šta je Prija dobila za poklon od Filipa
Foto: Dragan Kadić

Ne odvajaju se

GODINU DANA LJUBAVI: Evo šta je Prija dobila za poklon od Filipa

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović nedavno su bili na putovanju iz snova, a ono je definitivno došlo kao šlag na tortu za jednu i više nego uspešnu godinu za ovaj mladi par.

Pevačica je još pod utiskom svega što je videla i doživela u Dubaiju, Hongkogu, Tajlandu i Rimu

- Bilo je mnogo lepo i zaista nezaboravno. Moram da se zahvalim Filipovoj porodici koja nas je tamo odvela i to putovanje ćemo zauvek pamtiti. U Rimu je bilo prelepo, Filip i ja mnogo volimo taj grad. Tamo smo se osećali najprijatnije. Iako smo proveli samo jedan dan, mi smo ga lepo iskoristili, šetali smo i obišli mnoge znamenitosti. Na Tajlandu i u Hong Kongu nismo nikada bili i stvarno smo se oduševili. Kao destinaciju za medeni mesec izabrala bih neku egzotičnu, možda baš Tajland - otkriva Aleksandra.

PRIJA PUSTILA FILIPA U PROVOD: Evo s kim je LUMPOVAO do zore!

Pevačica je sa Filipom ljubavnu romansu otpočela pre tačno godinu dana, a kako kaže, budući da ide Nova godina moraće da mu kupi dva poklona. S druge strane, Živojinović je Aleksandru, još dok su boravili u Rimu, iznenadio lepim poklonom za godišnjicu veze.

Mučim muku jer ne znam šta da mu kupim za Novu godinu. Budući da nam je sada i godišnjica, moraću da mu uzmem dva poklona. Kad god pitam Filipa šta mu treba, on kaže ništa, a i ja sam takva. Moraću da ga povedem sa sobom u šoping, pa da on sam odabere. Filip je meni već kupio poklon. Kada smo bili u šopingu u Rimu ja sam htela da kupim sebi jednu lepu tašnicu, međutim to je uradio on i to mi je bio poklon za godišnjicu - kaže Prijovićeva kroz osmeh.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track