ZAMALO TUČA MEĐU KOLEGINICAMA: Obezbeđenje razdvajalo Kaću Živković i Milenu Ćeranić!
Foto: Printskrin

Sve zbog cigare

ZAMALO TUČA MEĐU KOLEGINICAMA: Obezbeđenje razdvajalo Kaću Živković i Milenu Ćeranić!

Stars -

Pred sam početak snimanja novogodišnje emisije "Izvedi me" u Pinkovom studiju u Šimanovcima u poslednjem trenutku sprečena je tuča između Katarine Živković i Milene Ćeranić.

Do svađe je došlo kada je Kaća htela da zapali cigaretu u apartmanu, a samo zahvaljujući obezbeđenju nije došlo do fizičkog okršaja među njima!

Milena i Kaća se poznaju od ranije i nisu se bunile da budu zajedno u apartmanu, međutim, nakon svega što se izdešavalo, sumnjamo da će više ikada javiti jedna drugoj. Kaća se spremila veoma brzo i htela je da zapali cigaretu, pa je širom otvorila prozor, međutim, Milena se okrenula i podviknula joj:

"Ako misliš da pušiš, otići ćeš do prozora i stajaćeš tamo sve dok ne završiš cigaretu, jer se kod mene u stanu ne puši!"

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Kaća ju je samo pogledala i odbrusila joj.

"Nemoj ti meni da naređuješ, ovo nije tvoja kuća, meni ne možeš da glumiš, ja te odlično poznajem!"

Milena je onda skočila i rekla joj: "Nećeš pušiti ovde i tačka! Ovo je moje, pa šta, ne želim da se usmrdim zbog tvoje cigarete, idi napolje i puši!"

Potom joj se već vidno iznervirana Kaća unela u facu i viknula a onda je nastao haos koji je, na svu sreću, sprečilo obezbeđenje, piše Star.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track