MAJKA TIJANE AJFON PRVI PUT O ĆERKI: Možda sam loša MAJKA, ali sam dobar VASPITAČ!
Foto: Damir Dervišagić

Neverovatna ispovest

MAJKA TIJANE AJFON PRVI PUT O ĆERKI: Možda sam loša MAJKA, ali sam dobar VASPITAČ!

Stars -

Neobični stavovi Slavice Maksimović, majke učesnice Parova.

Sve što Tijana Ajfon radi pred kamerama, kao i neki njeni stavovi koje iznosi za milionski auditorijum, nailaze na podršku njene majke Slavice, inače vaspitačice u jednom vrtiću.

"Ja sam zadovoljna kakvu ćerku imam i ponosna sam na nju kao i svaki roditelj na svoje dete. Ja je podržavam u svim željama i ciljevima. Što se tiče tih priča u vezi sa prostitucijom i ostalim, ja verujem isključivo mom detetu a sve ostalo me ne interesuje. Pa šta ako priča da je spavala s nekim muškarcima? Šta ima loše u tome? Ne smeta mi ni što se skida, nije jedina devojka koja se razgolićuje i koja malo više popije, samo što je ona poznata i pred kamerama, pa to svi vide i znaju", rekla je Slavica Maksimović.

Damir Dervišagić
Damir Dervišagić

Dodajući da je bolje da to Tijana sada sa 25 godina radi nego kasnije, pravdajući je sloganom "mladost-ludost", majka učesnice pete sezone Parova naglašava da ona u svom poslu zbog ćerke nikada nije imala problema.

"Nikada nijedan roditelj nije doveo u pitanje moju sposobnost da dobro vaspitavam njegovo dete, jer možda nisam svoje, kako kažete. Na mom poslu nikada nisam imala problema što sam majka Tijane Ajfon. Ja svoj posao radim kako treba i tu nema dileme, a to što moja ćerka radi, to je njena stvar", rekla je majka Tijane Maksimović.

Bonus video:

CELO VEČE JU JE LJUBIO: Evo koju je pesmu Veljko naručio za novu devojku

Alo/Srbija Danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track