KONAČNO OTKRIVENO: Evo šta je Balašević nosio oko vrata na koncertu. Razlog će vas OSTAVITI BEZ REČI
Foto: Printskrin/Facebook

Ljubav koja ne prestaje

KONAČNO OTKRIVENO: Evo šta je Balašević nosio oko vrata na koncertu. Razlog će vas OSTAVITI BEZ REČI

Stars -

Đorđe Balašević je nedavno održao spektakularni koncert u krcatoj beogradskoj areni, a mnogi su primetili da ovaj kantautor oko vrata sve vreme nosi nešto.

Konačno je došlo vreme da se otkrije šta je u pitanju. Njegova ćerka Beba Balašević se i ovog puta oglasila na svom Fejsbuk profilu i razotkrila misteriju.

Đole je oko vrata nosio kameru a razlog toga će vas oduševiti. Evo šta na to kaže Beba Balašević.

"Vreme je da se razotkrije misterija...Za sve koji su me pitali "šta to Đole nosi oko vrata" i za manijake za tehniku koji su prepoznali i pitali "Čekaj, a zašto Đole nosi GoPro 5 kamericu?"

E pa...Naše nove dve male prehlađene članice porodice su zadržale baku kod kuće u Novom Sadu... Za njih (a malo i za nas velike) ona je pravila njene čuvene Džinzderbred čovečuljke...

"Ja neću biti sa vama večeras na koncertu..."

"Hoćeš", rekao je deda i snimio svaki trenutak od garderobe do scene i još i više", napisala je Beba a onda otkrila i da će u nedelju taj snimak podeliti i sa publikom, kao poklon za novogodišnje praznike.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Đole je još jednom pokazao da njegova ljubav prema suprugi Oliveri se ni jednog trenutka nije smanjila, i dalje se vole kao prvog dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja