PRIZNAJEM, U TOJ KOŽI SE OSEĆAM BOLJE NEGO U SVOJOJ: Šerifovićeva SNAŽNOM PORUKOM raznežila fanove
Foto: Printskrin/Instagram

Oduševila pratioce

PRIZNAJEM, U TOJ KOŽI SE OSEĆAM BOLJE NEGO U SVOJOJ: Šerifovićeva SNAŽNOM PORUKOM raznežila fanove

Stars -

Pop pevačica Marija Šerifović čestitala je pravoslavnim vernicima i svojim fanovima Božić. Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa koncerta na kojoj pozira sa devojčicom u naručju, a u opisu fotografije je napisala emotivnu poruku.

"Marija Šerifovic koju svi znamo nisam samo ja, ona što piše ove redove, već je to neko ko se rađa, uvek iznova, kad počne koncert i ja se poklonim pred vama. Tada nastaje ona Marija, vaša Marija koju znate i volite, ona koja je i bolja i veća i vanžija od mene lično. Ta "Marija Šerifović" postoji samo uz vas, sa vama i zbog vas.

Ona je vaša koliko i moja. I moram priznati, u toj koži se osećam bolje nego u svojoj rođenoj. Zato je naša veza neraskidiva i toliko važna, kao sa porodicom i najbližima, svojim rođenim. Na tome vam hvala. Na tom osećanju i toj, vašoj koliko i mojoj Mariji. Volite svoje roditelje, volite svoju decu, volite one koji vas neizmerno vole. Mir Božji - Hristos se rodi", napisala je Marija u opisu slike koju je podelila sa pratiocima na Instagramu. Njena poruka je oduševila brojne fanove koji su pevačici poželeli sve najbolje.

Pogledajte bonus video:

(VIDEO) MAMA MU POKVARILA PLANOVE: Veljko ZAGRLIO devojku, ali onda je Ceca uradila OVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja