LJUBI PANTOVIĆ PREKIPELO: Ulazi u Parove da zaštiti ćerku! Otkriće ŠOKANTNE stvari o Vesni Rivas!
Foto: Facebook PrintScree

Neće joj biti dobro

LJUBI PANTOVIĆ PREKIPELO: Ulazi u Parove da zaštiti ćerku! Otkriće ŠOKANTNE stvari o Vesni Rivas!

Stars -

Kik-bokserka Ljuba Pantović defnitivno je rešila daprihvati ponudu TV Hepi i uđe u “Parove” kako bi zaštitila svoju ćerku Aleksandru Subotić.

Naime, nju konstantno napada i provocira Vesna Rivas, pa je Ljuba čvrsto odlučila da joj vrati milo za drago, a kako kaže, ima keca u rukavu!

“Ljuba pregovara sa produkcijom od samog starta rijalitija, međutim, otkako Vesna Rivas stalno napada njenu ćerku, ona nastoji da im se što pre pridruži u vili. Iz dana u dan sve je nervoznija dok gleda rijaliti, jer joj je jasno da Vesna obleće oko njene ćerke kao grabljivica! Pritom, Aleksandra je uopšte nije izazivala niti provocirala, aliRivasovu to ne sprečava da je konstantno minira”, priča naš izvor blizak kik-bokserki i objašnjava:

TOTALNI HAOS: Ljuba Pantović se javila i sve ostavila u neverici, a onda BRUTALNO ISPROZIVALA...

“Ljuba odlično zna zašto Vesna to radi jer ju je upravo ona uništavala psihički na Farmi, pa bi pevačica sada da se osveti! Inače, Ljuba je sigurna da će Vesna bukvalno pobeći iz vile kada je vidi i kaže da ima keca u rukavu kojim će je uništiti. Međutim, neće po medijima da se raspravlja, niti da otkriva šta konkretno zna o njoj, ali svakako joj sprema haos. Sahraniće je, baš onako kako joj je Aleksandra rekla, bukvalno će je sahraniti. Debela će životom platiti što je napala njenu ćerku, ali sve lagano i psihički, bez fizičkog nasilja”, otkriva za izvor blizak Pantovićki i nastavlja:

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

“Vesna uporno aludira na priču kako je Aleksandra rodila dete maminom dečku, a da sve bude gore, to stalno ponavlja! Čak je rekla kako je Ljuba iz Lisovića redovno pozdravljala Aleksandra Čabarkapu, sa kojim je njena ćerka posle zatrudnela, međutim, kik-bokserka je rešena da stavi tačku na tu aferu budući da će sve javno objasniti. Inače, Ljuba zna strašne stvari o Vesni i njenoj porodici, o kojima ova i nesanja, a u pitanju su ozbiljni problemi koje će obelodaniti i tako je uništiti…” tvrdi izvor.

Bonus video

(VIDEO) MENJA PROFESIJU: Milan Kalinić POSTAO PEVAČ, poslušajte kako zvuči!

(Star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja