O ljubavi nikad ne govori u javnosti, a onda joj je izletelo OVO: Prava istina o dečku Ljupke Stević
Foto: Damir Dervišagić

IZJAVA KOJA JE ZATEKLA JAVNOST

O ljubavi nikad ne govori u javnosti, a onda joj je izletelo OVO: Prava istina o dečku Ljupke Stević

Stars -

Popularna, lepa i atraktivna pevačica je već dugo prisutna na estradi, a svoj ljubavni život krije od očiju javnosti. Mnoge kopka upravo jedna stvar, a to je: sa kim je u vezi Ljupka Stević?

Kako je glavna tema filma ljubav, pitali smo Ljupku da li je je zaljubljena, s obzirom na to da se o njenom emotivnom životu ne zna apsolutno ništa:- Moj emotivni život nije nalik Manetovom i Zoninom. Generalno ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nedavno sam otkrila da sam slobodna i nakon te izjave muškarci su počeli da me saleću i pišu mi na društvenim mrežama - rekla je Ljupka za Story.rs.

Ljupka je naglasila da joj se nakon ove izjave život okrenuo naglavačke, ali i šta joj je prioritet kada je u pitanju jača polovina:- U ljubavi je najvažnije pronaći dobru osobu. Kada naletite na nekog dobrog, treba da ga prigrlite i držite uz sebe.Bez dlake na jeziku, pevačica je otovoreno rekla da je uvek rada da oprosti sve, osim jedne stvari:

- Sa razočaranjem se često susrećemo i smatram da svako zaslužuje drugu šansu. I u ljubavi bih partneru dozvolila da ispravi grešku, osim ako je u pitanju izdaja.

Sa Story.rs preporučujemo i:

Da li biste je prepoznali: Ovako je Ljupka Stević izgledala pre 13 godinaLice joj se deformisalo od bolova koje je trpela: Ljupka Stević primljena hitno kod lekara (FOTO)Da li joj je svega dosta? Ljupka Stević zbrinuta u duševnu bolnicu (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track