(FOTO) SEĆATE SE NINE? Predstavljala je Srbiju na Evroviziji a danas je SIGURNO ne biste prepoznali!
Foto: Printksin/Youtube

Potpuna promena

(FOTO) SEĆATE SE NINE? Predstavljala je Srbiju na Evroviziji a danas je SIGURNO ne biste prepoznali!

Stars -

Sećate se Nine? Ona nas je predstavljala na Evrosongu 2011. godine a danas je sigurno ne biste prepoznali!

Nakon što se u Dizeldorfu predstavila pesmom "Čaroban", Danica Nina Radojičić se povukla iz javnosti i posvetila se studijima farmacije.

Nakon završenih osnovnih studija, školovanje je nastavila u Australiji gde živi sa dečkom, sa kojim će se venčati u septembru.

Nina je karijeru vokalnog izvođača, a kasnije i kao kantautora, započela u Dečjem kulturnom centru i takmičenju Zlatna sirena. Tri puta je osvojila prvo mesto i jednom specijalnu nagradu. Na festivalu FEDEMUS je nekoliko puta osvojila prve nagrade za interpretaciju i kompoziciju.

Od 2003. godine, Nina se takmiči na srpskim muzičkim festivalima na kojima, takođe, osvaja nagrade. Kasnije je je učestvovala na festivalima na raznim festivalima na Balkanu, a zatim i širom Evrope.

Pohađala je 13. beogradsku gimnaziju, u kojoj je bila đak generacije 2008. godine. Od februara 2010. Nina ima svoj bend Legal Sex Department sa kojim svira po nekim beogradskim klubovima.

Dana 26. februara 2011. ona je izabrana da predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije 2011. sa pesmom "Čaroban", koju je komponovala Kristina Kovač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track