VENDI OPLELA PO KOLEGINICAMA: Mlađe muškarce vole NEZRELE žene sa NISKIM koeficijentom INTELIGENCIJE
Foto: Damir Dervišagić

Bez dlake na jeziku

VENDI OPLELA PO KOLEGINICAMA: Mlađe muškarce vole NEZRELE žene sa NISKIM koeficijentom INTELIGENCIJE

Stars -

Pevačica i učesnica rijalitija Vesna Vukelić Vendi objasnila je u svom prepoznatljivom stilu, u kakvom vremenu živimo i kakav problem imamo kao nacija.

"Isključeni smo totalno iz duhovnih tema i ponašamo se kao ispražnjeni mobilni telefoni. Tumaramo po svetu kao razelektrisani molekuli, sudarajući se i ne znajući u kom pravcu idemo i šta hoćemo od života", rekla je Vendi.

Ona je otkrila da od kolega najviše ceni i poštuje Zdravka Čolića, jer prema njenom mišljenju nije napravio cirkus od svog života. Iskoristila je priliku da isproziva pevačice i pevače, koji uzimaju ogromne svote novca i utrkuju se za nastupe na trgovima.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Politika je uhlebljenje mnogim pevačima i onda ne treba da budemo iznenađeni kada vidimo da mnogi dobijaju pune honorare za nastup na polupraznim trgovima", rekla je bez dlake na jeziku. Iskritikovala je sve koji se zabavljaju sa mlađim partnerima.

(VIDEO,FOTO) VOLI DA PROVOCIRA ALI OVAKVU JE NISMO VIDELI: Vesna Vukelić Vendi POTPUNO gola!

"Mi smo jeftini iznutra i namagnetišemo jeftine muškarce i zato nam se i događa takozvani žal za mladošću, kad žena od četrdeset i nešto godina traži jednog žutokljunca. To znači da ona nije sazrela. Kada neko ima nizak koeficijent inteligencije, onda je tačno da je mlađe slađe", ispričala je Vukelićeva u Premijeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track