PERVERZIJE UŽIVO NA INSTAGRAMU: Fanovi tražili da Kaji ližu stopala
Foto: Instagram

Fetiš

PERVERZIJE UŽIVO NA INSTAGRAMU: Fanovi tražili da Kaji ližu stopala

Stars -

Pevačica Katarina Ostojić i sama je bila iznenađena kada se u putem društvene mreže Instagram uključila da sa svojim fanovima komunicira uživo, direktno iz svoje kuhinje u Briselu.

Pevačica je sipala sebi čašu vina, smestila se za šank u kuhinji i pozvala pratioce da joj se pridruže u opuštenom ćaskanju. Kada je prenos uživo počeo, Kaja je otkrila da obožava crno vino, a onda je upitala svoje fanove da li će im smetati ako zapali cigaretu. Kada je dobila potvrdan odgovor, komunikacija je mogla da se nastavi. Pevačici su praticoci postavljali razna pitanja, a uglavnom je dobijala zahteve, kojima baš nije bila preterano oduševljena.

"Katarina, skloni čašu sa vinom i podigni noge da ti vidim stopala", glasila je jedna od poruka, a onda su usledile i ostale.

"Kajo, pokaži stopala, želim da ti ih ližem. Mnogo si privlačna, molim te, učini nam to.

Kada je videla da su njeni pratioci opasni fetišisti, pevačica je nakon gutljaja vina odbrusila:

"Zaista ima finih ljudi koje zanima moja nova pesma, ali ima i ozbiljnih pacijenata", rekla je Katarina uživo iz kuhinje.

Iako im je suptilno stavila do znanja da od pokazivanja stopala neće biti ničeg, pratioci nisu odustali, već su dodatno navaljivali.

"Ma, ljudi, prestanite da joj tražite da vam pokazuje stopala, ona ima šest prstiju na desnoj nozi, pa ju je zato blam", glasio je komentar koji je posebno nasmejao Katarinu.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Bonus video

KAJA ŠOKIRALA: Ne možeš da sediš sa nama ako nisi dobra riba i ako nemaš pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track