Nemanja Stevanović: Maša je naš centar sveta
Foto: Privatna Arhiva

ODMOR NA KOPAONIKU

Nemanja Stevanović: Maša je naš centar sveta

Stars -

Popularni pevač Nemanja Stevanović, u susret proslavi svog rođendana i treće godišnjice braka, zaputio se sa suprugom i ćerkom na najpopularniju srpsku planinu kako bi napunio baterije pred predstojeće poslovne obaveze

Iako važi za jednog od najtraženijih pevača na ovim prostorima i ima mnogo obaveza, estradni umetnik Nemanja Stevanović (34) uvek pronađe bar nekoliko slobodnih dana za uživanje sa suprugom, manekenkom Jelenom Stevanović (26) i mezimicom Mašom (2). Kako često ističe, porodični život doneo mu je najveću sreću, kao i da je najispunjeniji kada vreme provodi sa svojim najbližima. U skladu s tim, i ove godine nakon pretrpanog rasporeda tokom praznika, brojnih gostovanja i pripreme novog singla, odlučio je da sa ćerkom i suprugom otputuje na Kopaonik, gde uživaju u suncu, zimskim sportovima i druženju s prijateljima.

- Pošto mnogo naših prijatelja i kumovi zimu provode na ovoj planini, kao i deca iz Mašinog vrtića, smatramo da je ona idealna za porodični odmor. Naša ćerka igra se sa svojim društvom, dok mi vreme provodimo s dragim ljudima.

Proteklih godina išli smo i na Staru planinu i Zlatibor, ali poslednje dve godine, baš u ovom periodu, biramo Kopaonik – ispričao je pevač za magazin Story. Zbog prirode posla kojim se bavi, Nemanja ne može mesecima unapred da planira putovanja, već se s porodicom otisne u avanturu čim se za to ukaže prilika. - Moja supruga i ja ništa ne volimo da planiramo na duže staze jer to naprosto nije moguće zbog mojih poslovnih obaveza. Međutim, uvek kada sam slobodan i kada se ukaže neka prilika, spakujemo se i otputujemo – iskren je Nemanja.

Kompletan intervju i ekskluzivne fotografije sa proslave potražite u novom, 593. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 27. januara

Piše: Jelena Ristić

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track