Ljubav za medalju

(KURIR TV) SUPROTNOSTI SE (NE) PRIVLAČE: Najveće sportsko-estradne ljubavi u poslednjih 10 godina

Stars -

Ljubavne veze između pevačica i sportista poslednjih godina sve su brojnije i češće. Neke od njih trajalo su kratko i završile su se neslavno, ali ipak ima i dosta takvih veze koje su rezultirale brakom.

Dari Bubamari nije se posrećilo u ljubavi sa 13 godina mlađim košarkašem Duškom Bunjićem. Kako je Kurir u današnjem štampanom izdanju objavio, pevačica je raskinula vezu sa sportistom posle pet meseci zabavljanja jer nije mogla da podnese njegovu ljubomoru, iako je do nedavno izjavljivala da je presrećna sa novim dečkom.

Poslednjih dvadesetak godina ljubavne veze između poznatih sportista i estradnih umetnica sve su češće, a ovo su neke od najpoznatijih.

Lepa Brena i Boba Živojinović

Najpoznatiji estradno - sportski par u poslednjoj deceniji 20. veka bili su Lepa Brena i Boba Živojinović. Čim su mediji saznali da je najveća zvezda stare Jugoslavije osvojila srce poznatog tenisera koji je iza sebe već imao propali brak, počela su nagađanja i predviđanja kako ta veza ne može potrajati iz mnogo razloga. Međutim, Brena i Boba su ih ubrzo demantovali. Venčali su se 7. decembra 1991.godine, a njihova svadba važila je za najglamurozniju u to vreme. Krajem prošle godine su sa svojim sinovima proslavili 25. godina braka na putovanju u Dubaiju i Tajlandu.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

Ljubav između Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića bila je tema o kojoj se ubeljivo najviše pisalo u medijima u periodu od 2005. kada su se upoznali pa sve do njihovog burnog razvoda 2011. godine. Dok su bili zajedno, pevačica, aterpolista i njihova ćerka Hana živeli su u Novom Sadu, a nakon razlaza oboje su se preselili u Beograd. Nekoliko godina posle razvoda i Dača i Nata su našli srodne duše, pa se tako Bekvlačeva udala za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića 2015, a Ikodinović je krajem prošle godine sklopio brak sa odbojkašicom Majom Ognjenović.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Posle neuspelog braka sa Bojanom Karićem koji je potrjao samo nekoliko meseci, Jelena Karleuša je par godina vešto izbegavala da se u javnosti pojavljuje sa novim momcima. Sve dok njeno srce nije osvojilo fudbaler Duško Tošić. Nakon dve godine zabavljanja, venčali su se 2008. godine u Beogradu, a u narednih godinu i po dana Jelena je rodila dve ćerke - Atinu i Niku.

Ana Kokić i Nikola Rađen

Najpoznatija klupska pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen venčali su se 2008. godina na ceremoniji koja je bila strogo zatvorena za javnost. Ipak, njihov brak nije bio takav. S vremena na vreme pojavljivale su se priče u vezi sa Nikolinim neverstvima sa devojkama koje su manje ili više bile poznate javnosti, dok je Ana sve to demantovala i tvrdila da je u njenom braku sve u najboljem redu. Tako je bilo do pre dve godine, kada je Kokićka odlučila da više ne priča o svom privatnom životu i da više ništa ne demantuje.

Kaja Ostojić i Uroš Duvnjak

Malo vas se seća da je Kaja Ostojić pre nego što se venčala sa Džuniorom Džekom bila udata za košarkaša Uroša Duvnjaka. Verovatno zato što je njihova ljubav potrajala jedva godinu dana. Ubrzo pošto je izašla iz rijalitija "Veliki brat", Kaja je počela da se zabavlja sa Urošem za kojeg se udala posle nekoliko meseci. Iako je pričala da je jako zaljubljena u svog supruga, razveli su se neposredno posle proslave prve godišnjice braka iz, do danas nepoznatih razloga.

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov

Nekadašnja uzdanica Grand produkcije Slavica Ćukteraš i golman Vladimir Avramov počeli su da se zabavljaju 2013, a u oktobru prošle godine postali su roditelji devojčice. Njih dvoje su dugo živeli u Japanu gde je Avramov igrao fudbal, pa iz tog razloga nisu bili toliko prisutni u domaćim medijima.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track