ABRONOŠA: Talentovanog žena vara sa menadžerom!

Usred srede

ABRONOŠA: Talentovanog žena vara sa menadžerom!

Stars -

Zdravo, dragi moji lepotani! Da li sam vam nedostajala? Vi meni jeste, zato odmah krećem s pričama! Prva se tiče jednog pevača, zvaćemo ga Talentovani, i njegove ženice Izdaje, koja mu nabija rogove. Talentovani važi za jednog divnog čoveka, vernog i posvećenog porodici, bez mrlje u karijeri, ali njegova žena nije kao on.

Vara ga iza leđa, i to s njegovim najbližim prijateljem i saradnikom. Izdajica koristi svaku priliku kad joj muž nije tu da se troši s njegovim menadžerom, a sve to fino prikriva tako da Talentovani ništa ne primećuje. I tako on, mučenik, ide po svetu, peva i noć i dan kako bi zaradio svojoj dragoj za luksuzni život, a ona ga pravi budalom i uskače drugima u krevet. Jedna ptičica mi je prenela da njih dvoje često izlaze zajedno, on je vodi na ručkove, u fensi hotele, a često to rade i kod Talentovanog u kući, kad on ide na snimanje neke emisije. Pitam se šta će biti kad on to sazna. Teško njoj.

Drugi trač vodi ka jednom glumcu, zvaćemo ga Mačor. Moram da priznam da je Mačor miljenik žena i da devojčice prosto lude za njim, ali oprostićemo im jer su klinke. Međutim, ono što sam čula o njemu je zabrinjavajuće. Ne, nije gej, za divno čudo. Mačor je zapravo narkoman! On obožava da se udara po nosu, a nekad toliko pretera da moraju da ga nose kući. Osim toga, voli i da cirka, pa često završi na ispiranju, ali to i nije toliko strašno u poređenju s ovim. Mačor se nedavno na jednom događaju za poznate toliko odvalio od droge da je obezbeđenje moralo da reaguje i da ga izbaci iz lokala.

Prisutni su mu se najpre smejali, ali kad su videli da nije šala i da Mačor ruši sve stolove, pozvali su jake momke, koji su ga izbacili napolje, pa je tako deset minuta ležao u snegu. Tek kad je njegov prijatelj shvatio da ga nema i da se neće vratiti, izašao je da ga potraži i našao ga je u snegu stondiranog. Iskreno, nisam to očekivala od njega.

To bi bilo to, drage moje abronoše. Mi se čitamo već sledeće srede s novim pričama. Znate da smo uvek ekskluzivni. Ljubim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja