Najnovije vesti

KRISTIJANOVA MAMA ODBRUSILA LJUBI: Na.uzi se da vidiš da li je moj sin devojčica!
Foto: Kurir

Sapunica

KRISTIJANOVA MAMA ODBRUSILA LJUBI: Na.uzi se da vidiš da li je moj sin devojčica!

Stars

Nakon što je Ljuba Pantović nazvala Kristijana Golubovića „zatvorskom devojčicom“, njegova majka Milanka je odlučila da joj odbrusi bodibilderki.

Milanka, koja živi u Nemačkoj, poručila je Ljubi da se na.uzi kako bi videla da je njen sin prava devojčica.  Naime, Pantovićeva već danima pljuje po Kristijanu, koji je prvi opleo po njoj.

"Ne može devojčica zatvorska da govori s kim sam ja bila, kao da smo drugovi, a čovek me ne poznaje. Jedini put me video na „Farmi”, kada nisam htela da mu pružim ruku. Šljamovima ruku ne pružam. On je umislio da je kriminalac, da je muško. O tome zašto je on devojčica ćete moći da čitate uskoro, zašto je on devojčica, jer ću uskoro u jednim novinama razvezati jezičinu, pa ćemo videti ko je ko", rekla je Ljuba, a tu se nije zaistavila, već mu je dodelila ime Kristina.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
Foto: Printskrin/Fejsbuk

"Kristina je jedna devojčica koja sve izmišlja kako bi dobila mrvu medijskog prostora. Tužno je da takva spodoba i ameba ima pravo glasa. Kakve vrste seksa je Kristina imala, to ona najbolje zna, a ja samo pričam šta sam čula. S obzirom na to da je pi.ka u duši, da bije žene i laže kao pas, osnovano sumnjam da je sve što sam čula istina", rekla je Ljuba nedavno.

Sve ovo je potreslo Kristijanovu mamu, pa je bez dlake na jeziku odbrusila Pantovićevoj.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Posle izjave Ljube Pantović ne mogu da ćutim. Ko god da misli da je moj sin Kristijan devojčica, s oproštenjem neka se na.uzi. Ovo je prostački od žene koja ima 68 godina, ali sa zlim ljudima čovek mora tako da komunicira. Slobodno napišite kako sam rekla, dosta mi je laži o mojoj porodici", kaže Milanka.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ Čabrakapa je iz pakosti bio sa Ljubom i njenom ćerkom! Sramota ih je da priznaju

"Zašto mog mrtvog supruga vređaju, a ne znaju zašto se ubio? To su monstrumi, ni mrtve ne ostavljaju na miru. Kristijanov tata je svaki dan plakao sa mnom i pitao se gde smo pogrešili", iskreno priča gospođa Golubović, koja otkriva i da se ponekad čuje sa Kristijanom, koji se nalazi u zatvoru.

"Kiki je dobro, drži se. Proći će i ta agonija. Čujemo se kada možemo, jak je on", završava Milanka Golubović

(Alo/B.Radulović)

Bonus video:

ALEKSANDAR ČABRAKAPA SE OŽENIO U ZATVORU: Ekskluzivni snimak venčanja

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...