(VIDEO) SEKA ALEKSIĆ ODRŽALA LEKCIJU SVIM MAJKAMA: Ne verujem šta su neke mame umislile
Foto: Printscreen

Odgovorila na kritike

(VIDEO) SEKA ALEKSIĆ ODRŽALA LEKCIJU SVIM MAJKAMA: Ne verujem šta su neke mame umislile

Stars -

Nakon mnogobrojnih komentara koji su pratili njen napor da povrati svoju liniju, Seka Aleksić je odlučila da stane na kraj svim osudama, uz podršku svog supruga.

Nakon porođaja izgleda fenomenalno, Seka Aleksić je odlučila da se pozabavi svojim telom, ali i zdravljem, a njen suprug Veljko Piljikić joj u tome pruža nesebičnu podršku, ali i pomaže.

Pošto je pokazala kako izgleda njihov zajednički trening, Seku su sačekale mnogobrojne osude, a lepa pevačica je rešila da izađe na kraj sa dušebrižnicima.

"Ne verujem koliko su neke mame "umislile" da se ne sme trenirati posle porođaja! Ko vam je to rekao?! Savet svih razumnih i normalnih lekara je da se posle 2 meseca od porođaja lagano krene sa treninzima! Hoću da vas pitam: Čips se sme jesti i sve sto dohvatiš pod ruku?! Pa, valjda ste svojoj deci potrebne zdrave, lepe, raspoložene i srećne!

"Ne razumem ove koje savetuju da se ne trenira, pa zar nije trening nešto najbolje i najzdravije što ćete sebi priuštiti?! Najlakše je sedeti za kompom i kuckati gluposti! Dođite, bre, da treniramo, da vidite šta je pozitivna atmosfera oko vas i kako uz dobro društvo sve možete! Manite se gluposti i pitanja "zar se sme trenirati posle porođaja" ... "da li smeš jesti proteine", napisala je Seka.

Bonus video

SEKA ALEKSIĆ DIŽE TEGOVE: Nedavno se porodila, a već je počela da trenira!

BONUS VIDEO:

Seka objavila PRVI VIDEO sina JAKOVA i oduševila! Evo šta je uradio pevačicin sin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track