ZA KAJU SEKS NIJE TABU TEMA: Dozvolila bih ćerki da gleda EROTSKE FILMOVE!
Foto: Printscreen/ Instagram

Ne stidi se

ZA KAJU SEKS NIJE TABU TEMA: Dozvolila bih ćerki da gleda EROTSKE FILMOVE!

Stars -

Pevačica Kaja Ostojić pričala je o nekim temema koje čresto nailaze na osudu.

Kaja Ostojić otvoreno je dala odogovor na neka škakljiva pitanja koja su interesovala njene fanove.

"Džunior mi u svemu odgovara. On je sjajan muškarac u svakom smislu te reči. Koliko god da seks ne treba da bude tabu tema, nisam baš voljna da detalje iz naše spavaće sobe iznosim u javnost. U svakom slučaju, filmovi koji imaju erotski sadržaj mogu da posluže kao inspiracija. Smatram da sve devojke treba da ih pogledaju jer takva dela obiluju umetničkom slobodom. Scene su takve da ih svako može doživeti na drugačiji način", rekla je pevačica.

Damir Dervišagić
Damir Dervišagić

Ona ističe da sa svojom četrnaestogodišnjom ćerkom Nikolinom priča o svemu i da joj ne bi zabranila da gleda film koji sadrži erotkse scene, ukoliko bi ona izražila želju.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

"U našoj kući nema tabu tema. Nikolina i ja smo kao drugarice, tako da seks nije zabranjena tama. Sa kim će da razgovara o tome ako ne sa mnom? Deca danas brže odrastaju i na internetu im je dostupan svakakav sadržaj, zbog čega je teško kontrolistati informacije do kojih dolaze. Moj i Nikolinin odnos je otvoren i ako bi izrazila želju da gleda film, ja bih joj dozvolila", kaže Kaja.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track