GDE SU I ŠTA RADE RIJALITI ZVEZDE: Neki su novac prokockali, a drugi stvorili porodice
Foto: Printscreen Youtube

Pali u zaborav

GDE SU I ŠTA RADE RIJALITI ZVEZDE: Neki su novac prokockali, a drugi stvorili porodice

Stars -

Poslednjih dana veliku pažnju je izazvala fotografija bivšeg učesnika "Velikog brata", Mike Vasića u ženskoj garderobi. Nekoliko dana se spekulisalo da li je jedan braće blizanaca promenio pol, ali, kako kaže njegova majka, ali i brat Giba, neko im smešta, jer su slike fotošopirane.

Mika i Giba nisu jedini obeležili Velikog brata, već ima nekoliko učesnika koji su dugo bili u centru pažnje.

Ivan Ljuba

2006 - Ivan Ljuba, pijanista iz Beograda pobednik je prvog Velikog brata u Srbiji. Ivan se u ovom rijalitiju istakao kao kulturan i fin mladić, što ga je i dovelo do pobede. Nakon osvojene nagrade, kupio je stan u Beogradu i posvetio se karijeri pijaniste. Imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom, a posle i u Subotici, Šapcu...Hobi mu je paraglajding, a profesor je klavira osnovcima. Kako sam kaže, Ivan živi baš onako kako želi, a popularnost ga ne zanima.

Saša Ćurčić Đani

Saša Ćurčić Đani, Foto: Printskrin Twiter
Saša Ćurčić Đani, Foto: Printskrin Twiter

2007. - Bivši fudbaler Partizana je nakon sportske karijere, slavu nastavio da gradi u rijalitijima. Đani je u Velikom bratu bio vrhunski skandal majstor, što je i uticalo na odnošenje pobede. Kasnije se vratio u anonimnost, jer ni objavljivanje knjige, pokretanje škole fudbala i ostale akcije nisu uspele da ga zadrže na vrhu. Ipak, bivši fudbaler je u međuvremenu rešio da završi fakultet i pokrenuo je svoj privatni biznis u Engleskoj.

Mimi Đurović

2008 - Crnogorska kreatorka i pobednica popularnog rijalitija se nakon izlaska iz kuće vratila u svoj rodni Nikšić. Svojevremeno je dobila i ponudu od Dragane Mirković da radi na televiziji DM kao voditeljka, ali to se nikada nije realizovalo. Mimi i dalje živi u rodnom Nikšiću, udata je i ima dete, a još uvek ima i svoj kozmetički salon.

Miroslav Miki Đuričić

Miki Đuričić, Foto: Dragan Kadić

2009. VIP učesnici - Miki iz sela Kupinovo drži rekord po učešću u rijalitijima. Pobedu je odneo samo jednom, i to nakon drugog učešća u "Velikom bratu" 2009. godine. Nakon pobede, Miki postaje zanimljiv za medije, pa ga angažuju kao voditelja na radiju, kuvara na televiziji, ali i voditelja kviza emisije "Sve za ljubav" i "48 sati svadba". Miki je bio u problemima zbog kockanja, pa je potrošio sav novac i upao u dugove. Tokom prošle godine je bio u još jednom rijalitiju, gde je uplovio u romansu sa ukućankom, ali i to je puklo, a Mikija u medijima nema.

Vladimir Arsić Arsa

Vladimir Arsić Arsa, Foto: Printskrin Youtube
Vladimir Arsić Arsa, Foto: Printskrin Youtube

2009.

- Momak iz Užica je osvojio simpatije publike pa je iz rijalitija otišao bogatiji za 100.000 evra. Nakon izlazska iz Velikog brata je bio taksista i di džej, a snimio je duet i sa Milicom Majstorović. Danas se bavi poslom di džeja, a živi na relaciji Beograd - Užice, gde je kupio stan.

Rijaliti ljubavi

Marko Miljković i Ena Popov

Ena Popov, Printskrin Instagram
Ena Popov, Printskrin Instagram

Marko Miljkovic, Foto: Printskrin Instagram
Marko Miljkovic, Foto: Printskrin Instagram

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević

Marijana i Nemeš. Printskrin Instagram

Marijana je pobednica Velikog brata iz 2011. godine, a postala je poznata zbog toga što je u rijalitiju prevarila muža sa Nikolom. Nakon odnošenja pobede u Velikom bratu, Marijana se razvela od svog supruga, pa nastavila romansu sa ljubavnikom, ali su 2014. godine raskinuli. Ipak, nisu mogli jedno bez drugog, pa su se pomirili ali i venčali 2016. godine. Sada žive zajedno, a Marijanina ćerka Nemeša gleda kao oca.

Karlo Zagorac i Violeta Raleva

Karlo Zagorac, Foto: Printskrin Youtube
Karlo Zagorac, Foto: Printskrin Youtube

Karlo Zagorac inače frizer, bio je ucesnik rijalitija 2009. godine. Njegov boravak u kući zapamćen je po vezi s Makedonkom, Violetom Ralevom, 13 godina mlađom od njega a razlkog raskida je upravo razlika u godinama. Karlo je danas priznati frizer tatu majstor i ima porodicu, a kako kaže nikada ne bi ušao u rijaliti više. Često ga možemo videti u TV emisijama, gde daje savete o kosi. Violeta je u kuću Velikog brata ušla sa sestrom bliznakinjom, Kristinom, a nakon raskida sa Karlom se venčala i ima porodicu.

Karlo Zagorac, Foto: Printscreen Youtube
Karlo Zagorac, Foto: Printscreen Youtube

Violeta Raleva, Foto: Printskrin Facebook
Violeta Raleva, Foto: Printskrin Facebook

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track