REGINA JAČA NEGO IKAD: Tvrđi smo od Bijelog dugmeta!
Foto: Promo

Stars priča

REGINA JAČA NEGO IKAD: Tvrđi smo od Bijelog dugmeta!

Stars -

Ćerka mi je rekla: „Tata, super ti je ova pesma, ali ovo je rok. To slušaju samo oni koji u školu dolaze u martinkama i od njih svi beže.“ Tad sam shvatio da je rokenrol mrtav

Regina se vraća posle četiri godine albumom „U srcu“. Njen frontmen Aleksandar Čović za Kurir Stars tvrdi da je nova Regina tvrđa od Bijelog dugmeta!

- Zadovoljni smo reakcijama publike za pesmu „Za one stare dane“, kojom najavljujemo album, naročito jer nas mlađe generacije ne znaju, a i problem je što rokenrol kod nas više ne postoji. Prošle godine smo s Bijelim dugmetom imali seriju koncerata i moram vam reći - to nije rokenrol! Mi smo za njih previše tvrdi, a Regina je uvek važila za blaži rokenrol i naginjali smo ka popu - priča Aca.Dodaje da mu je ćerka Aleksandra otvorila oči - posle njenih reči shvatio je da je rokenrol mrtav.

- Pre godinu dana sam radio neku pesmu i pustio sam joj to, a ona meni kaže: „Pa tata, super ti je ova pesma, ali ovo je rok. To slušaju samo oni koji u školu dolaze u martinkama i od njih svi beže.“ Tad sam ustvari shvatio da je rokenrol mrtav - priča Čović kroz smeh, a na pitanje ko mu je draži Putin ili Tramp, s obzirom na to da je u dugogodišnjoj ljubavi s Ruskinjom Ksenijom, odgovara:

- Putin, definitivno. Mada moram reći da mi je Tramp i dalje totalna enigma. Ali kao i svim ljudima s naših prostora, nekako mi je i on simpatičan.

Čovića su optuživali da je, baveći se izgradnjom nekretnina, prevario mnoge za stanove. Aca se tada nije oglašavao, ali priznaje da mu je to teško palo.- U početku mi je bilo teško da ćutim, ali mislim da je ta priča bila toliko marginalna da čovek ne zna šta bi odgovorio. Kad neko ispriča o vama toliko neistina, ne možete ni da se branite. Možete samo da kažete - idem dalje - kaže muzičar.Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track