MILJANA NEĆE DA ĆUTI: Jelena pije lekove za odvikavanje od droge, a evo šta radi kad nije u programu
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Razotkrila

MILJANA NEĆE DA ĆUTI: Jelena pije lekove za odvikavanje od droge, a evo šta radi kad nije u programu

Stars -

Iako su mnogi pomislili da su sve tajne učesnika "Parova" razotkrivene, izgleda da nije baš tako.

Naime, Miljana Kulić i Jelena Krunić svađale su uživo u programu i otkrile ono što do sada niko nije znao. Jelena je otkrila da je savetovala Miljanu da ne meša alkohol i tablete, dok je Kulićeva ispričala da Krunićeva koristi tablete za odvikavanje od droge.

"Miljana me ne sluša. Ja sam joj savetovala da ne meša alkohol i tablete, ali ona večeras pije vino iz jedne čaše, vodu iz druge. Iz svog iskustva joj kažem da to nije dobro, ali ona me ne sluša", vikala je Jelena, a ovo otkriće je očigledno pogodilo Miljanu, koja je odmah odgovorila svojoj rivalki.

"Znamo da si mešala alkohol i tablete. Sad samo piješ po tri "rivotrila" od 2 mg dnevno. Samo tri "rivotrila", jer posle narkomanije mora da se bude na jakoj terapiji. Dragi gledaoci, kada Jelena nije u programu, ona spava, ima dozvolu lekara. Ja imam razumevanja. Imam razumevanja za svaku bolest", odgovorila je Miljana Krunićevoj.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se priča o Jeleninom problemu sa narkoticima. Osim toga što je u rijalitiju "Farma", ali i prethodnim sezonama šou programa "Parovi", mešala tablete i alkohol, ona je zbog droge imala problem i sa policijom.

Naime, kako je već poznato, Jelena je pre ulaska u "Parove" privedena u policijsku stanicu "29. novembar" jer su joj u gaćama pronašli drogu. Policajci su Krunićevu tada priveli u društvu javnosti nepoznatog muškarca, koji je takođe kod sebe imao drogu, samo u većoj količini. Nakon saslušanja u policiji, Jelena i njen prijatelj pušteni su na slobodu i protiv oboje su podignute krivične prijave zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i zbog sumnje da su deo lanca beogradskih narko-dilera.

"Jelena i muškarac koji se našao u njenom društvu uhapšeni su 28. decembra između 22.05 i 22.10 u Takovskoj ulici u Beogradu i istog trenutka privedeni u Policijsku upravu za grad Beograd na Bulevaru despota Stefana. Kod Jelene je pronađen jedan gram droge kristal (poznatija kao "droga za siromašne", jer je lako dostupna), koju je krila u donjem vešu, a kod njenog pretpostavljam prijatelja četiri grama iste nedozvoljene supstance. Prilikom saslušanja u policiji privedeni nisu hteli da otkriju od koga su kupili drogu, ali će morati da odgovaraju zbog neovlašćenog nabavljanja i držanja narkotika", rekao nam je tada izvor koji je upućen u celu priču.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Alo/D. Panajotović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track