MAJA NIKOLIĆ NE BIRA SREDSTVA: Zorica me mrzi jer me Šaban voli!
Foto: Aleksandar Jovanović

Rat ne prestaje

MAJA NIKOLIĆ NE BIRA SREDSTVA: Zorica me mrzi jer me Šaban voli!

Stars -

Rat između Maje Nikolić i Zorice Brunclik sve više se zahuktava! Ovaj put pevačica iz Niša je kao oružje u borbi protiv koleginice iskoristila Šabana Šaulića.

Članice žirija „Pinkovih zvezda“ ne biraju ni vreme ni način kako će jedna drugu da potkače. Maja je sada razrešila misteriju zbog čega je Šabanova kuma Zorica ne podnosi.

- Zorica je ljubomorna na mene jer me Šaban obožava. Trebalo je da nas dvoje snimimo duetsku pesmu, ali nismo uspeli da nađemo odgovarajuću numeru jer je on narodnjak a ja zabavnjak - priča Nišlijka i dodaje da je pink pevačica bila u neverici kad je to čula.- Jednom prilikom, Zorica je usred emisije upitala Šaulića da li je tačno to što se priča a on se nasmejao i potvrdio. Ona se verovatno vodi logikom - ako me ona ne voli, da ne bi trebalo ni njen kum da me voli - priča Maja za Kurir Star.Ipak, Nikolićeva brani Šabana i kaže da je on normalan čovek, koji ne razmišlja kao njegova prijateljica.- Šaban je legenda koji ima svoj stav. Naša mišljenja se čak i poklapaju kad komentarišemo takmičare. Ponavljam, Zorica ne sme ništa gore od ovoga da mi kaže jer ima ograničen vokabular i ne može mentalno da mi parira. Na moj nivo se uzdiže, a ja neću da se spuštam niti da joj odgovaram na primitivna pitanja. Možda mu je ona kuma, ali mene Šaban više ceni i poštuje. Jednostavno, bitnija sam mu i to je kraj priče - završava Maja.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track