(FOTO) ZAMENILI ULOGE: Haris pije, Rada vozi!
Foto: Damir Dervišagić

Šoferka

(FOTO) ZAMENILI ULOGE: Haris pije, Rada vozi!

Stars -

Berković cepao viski jer nije morao da razmišlja o povratku kući. Volan je bio u sigurnim rukama

Rada Manojlović je majstor za sve! Ona peva, igra, a po potrebi i razvozi. Ali ne bilo koga. Isključivo svog dečka Harisa Berkovića. I to u novom „rendž roveru“ od 120.000 evra, koji je kupila pre samo dva meseca.

Njih dvoje su njenim skupocenim četvorotočkašem došli zajedno na žurku Radinog menadžera Saše Đurića, kojom je proslavio rođenje sina. Zaljubljeni par je došao među prvima, izljubili su i izgrlili Đurića, a onda su seli za sto. Haris se maksimalno opustio, poručivao viski za viskijem, dok je njegova devojka pila samo mineralnu vodu i kuckala poruke na mobilnom telefonu. Nisu se dugo zadržali, ali dovoljno da se pobednik pete sezone takmičenja „Zvezda Granda“ dobro ucirka. Zato i nije došao svojim kolima, što nam je Manojlovićka na izlasku iz restorana potvrdila.

- Dogovorili smo se da se on opusti, a ja da vozim. On je svoj auto lepo parkirao u garaži, i došli smo mojim kolima. Ne vidim ništa loše u tome što je sa Saletom nazdravio za rođenje deteta. Lep je povod i bolje on da popije nego ja - sa osmehom nam je rekla Rada, pre nego što je sela za volan.

Slavlje.. Radin menadžer s Kaćom Živković i Milanom Mitrovićem
Slavlje.. Radin menadžer s Kaćom Živković i Milanom Mitrovićem

VeseloŠIŠKETA CEPALI ZBOG LUKERadin menadžer Saša Đurić, zvani Šiške, proslavio je u sredu veče rođenje sina Luke. On je u jednom restoranu na Senjaku pored prijatelja i najužih članova porodice okupio i estradu, među poznatima su bili Darko Lazić, Katarina Živković, Andreana Čekić, bračni par Nikolina i Saša Kapor, Milan Mitrović... Kao što običaji nalažu, Đuriću su cepali majicu, pa se on čak sedam puta presvlačio tokom večeri. Radin menadžer u braku s voditeljkom „Granda“ Jovanom Pešić ima i dvoipogodišnju ćerku Saru.

Bonus video

RADA MANOJLOVIĆ NAPRAVILA DAR MAR U HELSINGBORGU: Žene, najjače smo!

Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track