(FOTO) STIGLA U RODNI GRAD: Branka cirka, Radeta dirka!
Foto: Aleksandar Jovanović

Glumica s profesorom lumpovala do zore

(FOTO) STIGLA U RODNI GRAD: Branka cirka, Radeta dirka!

Stars -

Čim je stigla u rodni grad, Katićeva s društvom zapucala u provod, gde je pila i ćaskala sa Šerbedžijom

Jedna od najuspešnijih srpskih glumica Branka Katić (47) odmah po dolasku u Beograd iz Londona okupila je društvo u jednom noćnom klubu i provodila se do zore kao tinejdžerka.

U ulozi di-džeja... Sergej Trifunović
U ulozi di-džeja... Sergej Trifunović

Opuštena i vesela, u stilu prave zvezde, još se s vrata bacila u zagrljaj svojim kolegama i rediteljima, koje godinama nije videla. Branku nisu zaobišle reči hvale, zbog kojih je pocrvenela.

Glumci u akciji... Andrija Kuzmanović, Vlada Aleksić, Tamara Krcunović i Jelisaveta Orašanin
Glumci u akciji... Andrija Kuzmanović, Vlada Aleksić, Tamara Krcunović i Jelisaveta Orašanin

- Alal ti vera! Ne stariš! Ista si kao i pre 10 godina. Dok svi mi iz dana u dan dobijamo bore po licu, ti si se podmladila. Za to je sigurno zaslušan samo tvoj neodoljivi osmeh i ništa više, po tome si jedinstvena - hvalili su glumicu njeni poznanici, kojima se iskreno obradovala.

Međutim, Katićeva je najviše vremena provela sa svojim nekadašnjim profesorom i sadašnjim kolegom Radetom Šerbedžijom.

Zajedno su cirkali i satima uživali u muzici koju je za njih birao glumac, a to veče di-džej, Sergej Trifunović, koji se toliko uživeo da ga nije zanimalo ništa drugo osim miks pulta.

ManiriBJELA PRAVI DŽENTLMENI Dragan Bjelogrlić je prisustvovao zabavi. Glumac je u uskoj rolki, sa sve fensi naočarima za vid, dominirao među svojim kolegama, zbog čega je dobijao pohvale za stajling. Pored toga što nije gasio cigaretu, on je ispijao viski i nazdravljao sa svima koji su prolazili pored njegovog stola. Najviše pažnje izazvao je njegov pozdrav s nepoznatom devojkom, kojoj se baš obradovao.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track