Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO: Nataša DNK prelazi na TV Prva?!

Još jedan uspešan transfer

EKSKLUZIVNO: Nataša DNK prelazi na TV Prva?!

Stars

Aksentijevićeva je nedavno potpisala ugovor, ali se još drži u tajnosti koju emisiju će voditi na novom poslu

Televizija Prva agresivno je krenula u novu programsku šemu i u svoje redove dovela veliko pojačanje - Natašu Aksentijević, ekskluzivno saznaje Kurir.

Skup najboljih

Glumica koju je narod zavoleo kao voditeljku emisije „DNK“ napustila je TV Pink i prešla na konkurentsku televiziju. Ona je nedavno potpisala ugovor, pa je tako zajedno sa Dejanom Pantelićem pojačala redove TV Prva. Izvor blizak voditeljki kaže da se detalji o emisiji čiji će ona biti domaćin još uvek čuvaju u tajnosti. Jedino se zna da se neće baviti poznatim ličnostima već, kao i do sada, običnim ljudima širom Srbije.
- Televizija Prva mnogo ulaže u svoj razvoj, program i lica. Oni planiraju da u svom taboru imaju sve najveće televizijske zvezde, pa se nisu zaustavili na dovođenju Dejana Pantelića. Čelnici ove televizije su želeli u svom jatu voditeljku kao što je Nataša. Upravo takav profil voditeljke im je bio potreban za format koji pripremaju, a koji će uskoro startovati na ovom kanalu. Dogovor je nedavno postignut. Nataši su se dopali uslovi koji su joj ponuđeni i stavila je svoj potpis na ugovor - priča naš izvor blizak voditeljki.

Bez komentara

U želji da od Nataše čujemo kako su tekli pregovori i da li je zadovoljna uslovima koje je dobila, pozvali smo je, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Ni iz produkcije TV Prve nisu odgovarali na naše pozive.

Lj. S.

Omiljena
ZBIJA ŠALE I NA SVOJ RAČUN

Nataša Aksentijević je poznata po šalama u emisiji „DNK“, kojima svake nedelje nasmeje milionski auditorijum. Zato su njeni fanovi napravili stranicu na Fejsbuku koja se zove „Dnevna doza Nataše DNK“, na kojoj često objavljuju inserte iz emisija, a stranica ima više od 20.000 lajkova. U pitanju su uglavnom kratki ali veoma smešni snimci. Ponekad su u pitanju i montaže, ali efekat je isti, gledaoci se neumorno smeju. Voditeljka je toliko opuštena da je u jednoj emisiji uhvatila svoje grudi, mesila ih i oblizivala se, a često zbija šale i na svoj račun.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...