LJUBA PANTOVIĆ ZA KURIR: Mojoj ćerki nema pomoći!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Posle izbacivanja iz „Parova“

LJUBA PANTOVIĆ ZA KURIR: Mojoj ćerki nema pomoći!

Stars -

Aleksandra sama o sebi šalje sliku žene lakog morala. Ne sluša ni boga oca. Ne mogu da je branim jer bih ispala budala. Neću da dozvolim da po meni piša ko stigne, kaže Pantovićka

Ljuba Pantović izbačena je iz rijalitija „Parovi“, dok je njena ćerka Aleksandra Subotić ostala u vili. Glavna akterka kaluđeričke sapunice u intervjuu za Kurir otkriva šokantne detalje odnosa sa Aleksandrom Čabarkapom i odgovara na pitanje zašto njenu ćerku svi etiketiraju kao ženu lakog morala.

- Zbog načina na koji se oblači, ona sama šalje takvu sliku o sebi! Ona ne sluša ni boga oca. Ja po tom pitanju ne mogu nju da branim jer bih ispala budala. Ti njoj kažeš - super ti je to što si obukla, ili pak odvratno, ona će samo da kaže - aha. Ona misli da to tako treba i tako će raditi.

Kad će joj doći iz dupeta u glavu?

- Nikad! To su nepopravljivi ljudi. Njoj nema pomoći. Ona jedino može da usmeri svoj život. Ja sam se za svoju decu mnogo žrtvovala, ali obe su odrasli ljudi i ja sam tu samo da ih čuvam od opasnosti.Da li si videla unuku Magdalenu?- Moram da se dogovorim sa ženom koja je čuva da je dovede u grad, s obzirom na to da ja u Kaluđericu ne idem.

I dalje ti niko ne veruje da nisi bila sa Čabarkapom.- Nije baš tako. Četiri godine niko ništa nije dokazao. Celoj naciji je muka i povraća im se od te priče. Mene zna pola sveta. Ja ne igram kako drugi svira. To što neki žele da čuju, to je njihov problem. To je žalosno, o Madoni nisu toliko istraživali. Ja imam samo jednu priču, od koje nikad nisam odstupila.

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Mnogi su se plašili tvog izlaska iz vile, a najviše Subotići i Čabarkapa. Kako će tvoj život sada izgledati? Posle jednog propalog braka, da li planiraš da se udaš ponovo?
TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

LJILJANA STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track