KATARINA ŽIVKOVIĆ: Seljaci kažu da sam baba devojka!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ne želi da se još uda

KATARINA ŽIVKOVIĆ: Seljaci kažu da sam baba devojka!

Stars -

Katarina Živković je čvrsto odlučila da ne dozvoli nikome da kreira njen život. Radi isključivo ono što njoj prija, a ne drugima i zato je baš briga za komentare koje svakodnevno čuje o sebi.

Ona se na neko vreme povukla iz medija, jer ne želi da ljudima iskače iz frižidera. Mi smo je zatekli na proslavi rođenja deteta Radinog menadžera Saše Ðurića i posle dužeg vremena ona je bila raspoložena za intervju.- Povukla sam se iz medija. Smučila sam se bogu i narodu. Ma, samoj sebi sam se smučila. Dođe mi da pocepam sve novine u kojima vidim svoju fotografiju. Verujte da više ne mogu sebe da gledam. Ako ne moram da se pojavljujem u medijima, onda i ne treba da me ima. Neka me se publika zaželi, pa onda. Lepo mi je ovako. Da ne planiraš možda da se skrasiš i da se udaš?- Za sada ne. Čekam da nešto eksplodira u meni. Kad sam zaljubljena, pucam od neke energije, sve mi je lepo, a sada ne mogu baš da kažem da sam emotivno ispunjena. Kažu da su žene koje se ne udaju do tridesete baba-devojke.- Ti koji tako komentarišu su seljaci. Kada to kažem, ne mislim na ljude koji žive na selu, nego na one primitivce koji se prave pametni, sve znaju, a ne znaju kako treba nos da obrišu. Imam 27 godina i nisam se udala niti sam se ostvarila kao majka i šta to znači, da sam baba-devojka? Gluposti! Da čujem, neka mi neko to kaže u lice, pa ću mu ja objasniti. Prostaci su oni koji tako misle.

Je l‘ ti bar žao što nisi mlada mama?- Nije mi žao. Osećam se kao da imam 17 godina. Meni i ne radi taj majčinski instikt. Nekad mi proradi, ali me kratko drži. Sve zavisi kakvog sam raspoloženja. Ako sam zaljubljena, onda tom muškarcu želim da podarim dete, a ako nisam, onda i ne razmišljam o tome. Šta trenutno radiš?- Snimam nove pesme. Planiram da uradim i sport. Spremam se i za put. Moram da odem u toplije krajeve da se kao čovek odmorim. S kim putuješ, sama ili sa sponzorom?- Moja je stvar da li idem sama, sa drugaricom ili dečkom. Nezavisna sam i samostalna žena. Meni finansijer ne treba. Nikada mi nije ni trebao. Dovoljno sam uradila u životu da mogu sebi da priuštim letovanje, zimovanje i kvalitetan odmor. Možeš li da ubodeš hit?- To se nikad ne zna. Pesme koje sam mislila da će biti ogromni hitovi nisu prošle kod publike onako kako sam očekivala. One koje mi se nisu dopale su mnogo brže pronašle put do srca publike. Koliko god se trudila da to objasnim, ne mogu, jer je to čudno i meni. Čekam da me pogodi neki faktor sreće. Ostaješ li u „Grandu“?- Nedavno sam obnovila ugovor i nemam nameru da ga napuštam. Ja se u „Grandu“ osećam sigurno, to je moja produkcijska kuća. Kakve su, po tvom mišljenju, današnje koleginice?- Mnogo su spremnije i odlučnije nego što sam bila ja kad sam krenula. Bila sam baš mlada. Približavaju nam se predsednički izbori, za koga ćeš da glasaš?- Verujte da mi se to smučilo. Ne mogu da gledam te kampanje i reklame o političarima koji nešto obećavaju. Mene politička scena u našoj zemlji uopšte ne zanima. Više me zanima da se lepo odmorim.

Nisu me maltretirali kao PrijovićkuS obzirom na to da si mlada uplovila u muzičke vode, da li si kao Aleksandra Prijović bila žrtva vršnjačkog nasilja?- Nisam imala probleme, nikada me nisu ponižavali u školi. Meni je žao koleginica koje su bile žrtve vršnjačkog nasilja i koje su trpele bilo kakav vid torture jer su želele da se bave pevanjem. Ja sam imala fenomenalne drugare, koji su se radovali svakom mom uspehu.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja