ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA RAZLOG RIVALSTVA: Vesna Rivas UDARA tamo gde sam najranjivija!
Foto: Printskrin

Sukobi u rijalitiju

ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA RAZLOG RIVALSTVA: Vesna Rivas UDARA tamo gde sam najranjivija!

Stars -

Aleksandra Subotić otrkila zbog čega ne podnosi Vesnu Rivas, sa kojom ima najviše sukoba u “Parovima”.

Opšte je poznato da je odnos učesnica Aleksandre Subotić i Vesne Rivas od prvog dana učešća u rijalitiju „Parovi“ veoma nategnut i napet, a ponekad je dovoljna samo jedna pogrešna reč da nastane haos.

Sandrina majka, kikbokserka Ljuba Pantović je pre nekoliko dana napustila zemunsku vilu, a otkako je ona otišla, Subotićeva je veoma nervozna i razdražljiva. U takvom stanju nije bilo potrebno mnogo pa da se najmlađa učesnica Parova, posvađa sa Vesnom.

Printscreen
Printscreen

Nakon teških reči i brutalnih uvreda Sandra je priznala da joj je žao zbog svega, ali je otvoreno rekla šta zapravo misli o Rivasovoj i koji je pravi uzrok njihove netrpeljivosti.

"Ja sam najmlađa u ovom rijalitiju, a dotična gospođa koja je mnogo starija, koristi trenutak kada sam najslabija da me napadne. Mama mi je izašla, teško mi je, to što nisam plakala je gore nego da sam isplakala litar suza. Najmlađa sam, svi koji su stariji ovde su su drugačiji od Vesna, ona uporno bira trenutak kada sam najranjivija da me napadne. U ovom rijalitiju kao što sami znate svašta sam prošla, a ona je uvek tražila, od prvog dana momenat kada sam slaba da puca u mene", požalila se Subotićeva, jedva zadržavajući suze.

Printscreen
Printscreen

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track